Bahreyn Veliaht Prensi: "Yarış İptal Olmayacak"

yazar:

kategori:

Padokta güvenlikle ilgili endişeler var ama Prens Salman bin Hamad bin Isa Al Khalifa, etkinliğin devam etmesinin hayati önem taşıdığını belirtti.

Al Khalifa: “Bana göre iptal, taşkınlık yapanları güçlendirir. Bu politik sorunda bir yol arayan bizler için yarışı düzenlemek, topluluklar arasında köprü inşa edecek; insanların birlikte çalışma şansı verecektir.”

Veliaht Prens, F1 içinde çalışanların bazılarının güvenlik endişelerini kabul ediyor ama protestocuların özellikle F1 ile ilgili olanları hedef almadığını düşünüyor.

Al Khalifa: “Olan-olmayan herhangi bir sorunun doğrudan F1 ile ilgili olmadığını size garanti edebilirim. Dışarıda sadece karmaşa yaratmak isteyen insanlar var”

“Geçen sene ülkenizde (Britanya’da) siz de bu sorunları yaşadınız. Politik haklar için protesto etmek ile isyan çıkarmak arasında çok büyük bir fark var. Force India konusunda protestocular polisleri hedef almıştı ve oldukça tehlikeliydi. Ama F1’deki herhangi bir hiçbir zaman tehlikede olmadı”


Yorumlar

  1. Politik haklar için protesto etmek ile isyan çıkarmak arasında çok büyük bir fark var

    Doğru; isyan politik haklar için protestonun işe yaramadığı durumlarda geçerlidir.

  2. bernie'nin koyabileceğinden daha büyük nokta koymuş.

  3. tabi tabi ipinle kuşağın ….. …… sana göre vız gelir tırıs gider ama keser döner sap döner gün döner hesap döner

  4. Gerçekten mi? Ben de takımlar ne diye pistte turluyor diyye merak ediyordum.

  5. haklılar.yarışı iptal etmek protestoculara zafer anlamına gelir ve dahada güclendirir ve sadece f1'e özel hedef almıyorlar genel olarak böyle bi sorun var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir