Perez: "Sıralama İçin Kendime Çok Güveniyorum"

yazar:

kategori:

Malezya’da zafere yaklaşan ama ikinci sırada kalan Meksikalı pilot, Cuma günü Sakhir’deki ilk antrenmanlardan memnun ayrıldığını söyledi.

Perez: “Benim için çok olumlu bir gündü. İyi bir Cuma günü geçirdiğim için mutluyum. Ortaya koyduğumuz çalışmadan çok tatmin oldum”

“Çok şey öğrendik. Arka lastiklerdeki bozulmayı çok iyi derecede idare ettik ki bu konuda herkesin sorunları var. Sıralama konusunda yine de halletmemiz gereken birkaç ayar meselesi var ama yarın için kendime çok güveniyorum”

Takım arkadaşı Kamui Kobayashi ise o kadar iyimser değil.

Kobayashi: “Teknik olarak herhangi bir olay olmadı ama lastik sıcaklıklarıyla sıkıntı yaşıyoruz”

“Yumuşak lastiklerle kısa sürüş tur dereceleri kötü görünmüyor ama sıralama için yapılacak hâlâ işler var. Uzun sürüşler için daha da fazla gelişim gerek. Benim için bu durum, hem yumuşak hem de orta sertlikteki hamurlarda geçerli”


Yorumlar

  1. gerçekten benzetmen doğru, özellikle hamilton-kobayashi açıklamalarda da benzer yönde, hani perez biraz güven aşıladığı için button gibi yere basar açıklamalar yapmıyor ama güzel bir demeç. kobayashi'ye gelirsek arkadaşım, yapmacıklıkla alakası yok, bir kere o japon, onun kanında var agresif yarışmak.

  2. Mehmet  Mehmetoğlu avatarı
    Mehmet Mehmetoğlu

    Ben de sadece bana itici geliyor sanıyordum bu adamı yalnız değilmişim aynı düşünceyi paylaşıyoruz kardeş. iyiki podyuma çıktı kendi Senna zannediyor gibi.

  3. Hamilton-Button=Kobayashi-Perez bence. Biri agresif, hızlı ama lastiklerden kaybediyor, diğeri nispeten yavaş ama lastik koruyunca önde kalıyor.

  4. Lovely_F2008  avatarı

    Çok alakasız bi yorum olmuş . Perez'in herhangi bir hava basar tarzda demeci yok yukarıda . Araçtan , lastiklerden memnun olduğunu söyleyince havalarda mı uçuyo pilotlar da biz mi bilmiyoruz ? Ne güzel ayrıntılı demeç vermiş , nerelere çekmişsin konuyu .

  5. perezin tek ihtiyacı olan şey iyi bir takım 🙂

  6. kobayashi bi ara yapmacık bir ''agresif pilot'' görünümüne girmeye çalıştı. sevmedim kobayashiyi. perez mağlup eder onu. agresif pilotumuz 1 tane var, o da hamilton.

  7. gerçekten sinirlerin bozulmaması elde değil bir pilotun kendini şampiyonmuş gibi hissetmesi için illa podyuma'mı çıkması gerek ? dün 1 bugün 2 perez çok havalarda uçuyorsun gibi geliyor bana

  8. 2012: A McLaren Odyssey 【spa2000】 avatarı
    2012: A McLaren Odyssey 【spa2000】

    Vallahi harika demeç.
    Beğendim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir