Anonymous, Formula 1'in Sitesini de Çökertti

yazar:

kategori:

Site, iki saat sonrasında geri geldi ama Anonymous, bir bildiri yayımladı ve saldırıların hafta sonu boyunca devam edebileceğini belirtti.

Anonymous: “Anonymous, Bahreyn rejiminin inanılmaz insan hakları istismarı konusunda büyüyen tehlikeyi izliyor. Gaddar hükümetin kendi halkının ölmesi için üzerlerine göz yaşartıcı gaz sıkmasını gördük; şimdiye kadar 30’dan fazla ölüm yaşandı.”

“Bahreyn Operasyonu’nun yeni durağı, yarından (Cuma) başlayıp 22 Nisan’a kadar sürecek, Bahreyn’deki bu alçak Formula 1 yarışı olacak.”

“Yarından (Cuma) başlayıp yarışın birimine kadar Anonymous, internet sayfasını (www.f1.com’u) sanal uzayda dumanlar çıkan bir kratere çevirecek. Ayrıca telefon hatlarını kilitleyeceğiz; e-posta kutularınızı bombalayacağız ve internette sizinle ilgili bulabileceğimiz her şeyi harabeye çevireceğiz.”


Yorumlar

  1. ben olsam fomun arşivlerine girer ne var ne yok forumlarda dağıtırım.özellikle eski yarışların onboard görüntülerini.

  2. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    kim len bunlar kendilerini ne zannediyorlar böyle.kafasına göre heryere saldırıyorlar.devletler de mal mal izliyorlar gidip yerlerini tesbit edip içeri tıkamıyorlar

  3. Politik haklar için protesto etmek ile isyan çıkarmak arasında çok büyük bir fark var.

    Demiş Prens. İnsanlar politik haklarının yeterli olmadığı zamanlarda isyan ederler. Oradaki insanların neler yaşadığını bilmeden kodaman çocuğu ergen tavırlarıyla "klavye delikanlıları" diyorsanız hayata bakışınızda bir sıkıntı vardır. Protestonun, insanların dikkatini çekmenin şiddet içermeyen çeşitli yolları vardır ve internet de bunlardan biridir. Saygı duyuyorum Anonymous'a.

  4. !111!birbir

    Burası yeterli benim için.

  5. Başkalarına klavye delikanlısı diyene bak.

  6. poffff. klavye delikanlıları. kendilerini kahraman gibi hissediyorlar sanırım.

    -BAHREYNDE YARIŞ YAPMAYIN!!!!111!birbir

    +yoksa?

    -sitenizi çökertiriz

    +amanın, bahreynde yarış yapmıyoruz 🙁

  7. o bisey degil olan bizim live timing e olacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir