Hambery: "Schumacher'in Kazanacağı Üzerine Parayı Yatırırım"

yazar:

kategori:

Nico Rosberg dün ve bugün antrenmanların en hızlı ismi oldu ancak Bahreyn’deki yüksek sıcaklıkların bütün takımlara zor anlar yaşatması bekleniyor.

Paul Hambery “Aşırı ısınma olayı 47 derecede veaşırı kaygan pistte oldukça normal. Diğerlerinden farklı durumda değiller.”

“Dikkatli olmak zorundasınız çünkü birey olarak lastiklerin Şangay’a göre 2 kat daha fazla bozulduğunu söyleyebilirsiniz. Yumuşak lastiklerde tur başına 0.2 sn bozuluyor. Bu yüzden bu duruma bakıp şaşırabilirsiniz. Ancak bu durum tüm padokta aynı.” dedi.

Hambery, Mercedes’in sorunlarının rakiplerinin düşündüğü kadar büyük olmadığını ve takımın Mclaren ve Red Bull’la birlikte en büyük favorilerden olduğunu söyledi.

Hambery “İnsanlar geçen seneki aracı bu seneki ile geçen seneki aracı karıştırıyorlar. Biz öyle görüyoruz çünkü verilere bakarken yapılan yorumlar karşısında şaşırıyoruz.”

“Tüm takımların verilerini görme şansımız var ve Mercedes’in bu sene çok rekabetçi olduğunu hissettik. Bu sene Michael Schumacher’in galibiyet kazanacağı üzerine paramı yatırabilirim. Malezya’da ona 50 Pound yatırdım ve kaybettim.”

“Açıkçası önde birbirine yakın 3 araç var ve onlar Mclaren, Mercedes ve Red Bull. Bunlardan hangisinin yeneceğini söylemek ise güç.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    kanada, ingiltere, almanya, belçika, italya'da çok iddialı olacak schumacher. tabi herşey yolunda giderse!!! özellikle belçika ve italya'yı kazanacağını düşünüyorum. bunun yanında japonya, hindistan ve amerika-austindeki yeni pist uzun düzlükleriyle merco'ya uyuyor orada iyi olacaklar.

  2. kanada, ingiltere, almanya, belçika, italya'da çok iddialı olacak schumacher. tabi herşey yolunda giderse!!! özellikle belçika ve italya'yı kazanacağını düşünüyorum. bunun yanında japonya, hindistan ve amerika-austindeki yeni pist uzun düzlükleriyle merco'ya uyuyor orada iyi olacaklar

  3. Hembrey lastiğini de al git.

  4. Hambrey in sezon başından beri en isabetsiz tespiti
    >:)

  5. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    haha çok iyi ya :D.

  6. Aman tanrım! MİLLEEET SİPER ALIN! Royal Hunt habere saldırmaya geliyor.

  7. İddaa'da 9.00 Oranı vardı galiba 🙂

  8. Aman Tanrım! MİLLEEET SİPER ALIN. ROYAL HUNT HABERE SALDIRMAYA GELİYOR…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir