Alonso, Rosberg ve Hakemlerin Kararından Memnun Değil

yazar:

kategori:

Rosberg, dünkü yarışta hem Alonso’yu hem de Lewis Hamilton’u geçiş yapmaya çalıştıkları sırada sıkıştırmıştı.

Rosberg yarışı 5. tamamlarken Alonso 6., Hamilton 8. oldu. Hakemler yarışın ardından olayı görüştüler ve herhangi bir ceza vermediler.

Twitter hesabından olaya alaycı bir şekilde değinen Alonso “Bundan sonraki yarışlarda çok eğleneceksiniz! Artık pozisyonunuzu istediğiniz gibi savunabilir ve pist dışından geçebilirsiniz! KEyif alın!” şeklinde tepki verdi.

Daha önceki açıklamasında ise Alonso “Büyük kaçış alanları yerine orada duvar olsaydı şu anda burada konuşuyor olmazdım.” demişti.

Yarış içerisinde ise Alonso telsizden “Evet beni dışarı itti. Her zaman boşluk bırakmak zorundasınız, boşluk bırakmak zorundasınız.” demişti.

 


Yorumlar

  1. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    yiğide hakkını vermek lazım alonso geçiş yapılabilecek en güvenli pilot.rakibimi riske atmaktansa bir sıra kaybederim düşüncesinde.webber de demişti aynısını.spa daki yarıştan sonra.orda alonso yerine başka birisini geçmeye kalksaydı mark öldüydü şimdi :-))

  2. fernando alonso avatarı
    fernando alonso

    işte böyle rosberg gibi mallar f1 de sürücü oluyorlar. 2. side hamilton. var daha bir kaç mal! araç parçalayan rakibe zarar veren mallar ama ne hikmetse bunlar kolay kolay ceza almıyorlar çünkü mallıklarına veriyor hakemler herhalde ve yei bir kuralın çıkmasına neden oluyorlar istemeden bu mallar 🙂

  3. bu yorumun hala burada duruyor olmasına inanamıyorum! Nasıl bir kafa yapısıdır!

  4. "…orada bosluk birakmak zorunda degil rosberg, cunku ikisi de rosberg in yanina gelememislerdi." diyen ilginç kişilik. Sence arkadaki aracın, öndekinin yanına gelebilmesi için boşluk olması gerekmiyor mu, yoksa tepesinden mi geçiyorlar? Gelmişsin laf ebeliği, bıdı da bıdı bıdı. Aç kuralları oku. Objektif konuşmanı öneririm.

  5. Karıştırıyor olmayasın?
    Geçen bir arkadaşa demiştim sana da diyeyim; salladığım mesajları buyur topla getir ve toplam mesajlarıma istatistiğini istiyorum senden
    ?
    Hadi bakalım.

  6. el nano efedni burda bile vettele laf dokunduruyosun adamn motor bitmiş yada benzin kenara çekio
    vettel yarışın yıldızıydı resmen uçuyordu senin alonson arkada trencilik oynadı

  7. Anti alonsocular değil, Müslümanlar, çok şükür Müslümanlar çoğaldı. E yani… Ateisti destekleyecek halimiz yok.

  8. Ezeli ve ebedi şampiyonumuza bu zulmü reva görenler, onu anasının ak sütü gibi helal olan şampiyonluktan alıkoyanlar… Bahreyn yarışını O'nun önünde bitirme densizliğinde bulunan 6 zat… Bunlar en kısa sürede artık şampiyonadan ihraç mı olur, emekli olmak mı düşünülür, bir şekilde ezeli ve ebedi şampiyonumuzun önünü açmalıdırlar. Bu zulüm bitmeli, zalimler cezasını çekmeli… Artık O'nun önü açılmalı. 6 senelik bekleyiş son bulmalı. Gerekirse bütün takım istifa etmeli, her türlü önlem alınmalı. Artık yeter.

  9. anti Alonsucular çoğaldı hadi bakalım.
    adam en azından pistin ortasına aracını park etmiyor motorum stop etti ayağına

    iyi bir derece yaptıktan sonra gerçi cezayı yemekten kurtulamadı ayrı konu

    işine bakanlar anladılar yer ve zamanını basında habire soruyor zaten

  10. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    işimize bakalım derken alonsoya sallamaktan başka ne işin var ki senin.

  11. Alonso bu şikayet abidesi…biz işimize bakalım.

  12. sende harcama, bu fanatizmle tarafsiz olamazsin..

  13. Bu rozi çok kötü bir psikolojide..

    adam bir yarış kazandı havalardan yanından geçilmiyor yada kum havuzdan dolaşmmalısınız bana sportmen bir alman pilot gösterin

    biri italyada aracını pistin ostasına park eder..

    biri tur bindirdiği adama çarpar parmak hareketi yapıp idiot der.

    bir diğeride böyle geçilmeyi kendine yediremez..

    liste uzun aslında..

  14. sandro verone avatarı
    sandro verone

    Videoyu tekrar izleyince alonsonun rosberg in yaninda oldugu goruluyor tıpkı schumi nin montoya ya (yanlıs hatırlamıyorsam)japonya da yaptigi gibi ve ceza almadığı gibi.
    yeri degil belki ama lastik korumak icin yarışmak nedir?
    neyin yarışı bu? lastiklerin mi. schumi de bu konuda konuştu ve pau kardeş kışın pastikten memnun olduğunu söyledi schuminin. güzel kardeşim kışın hangi rekabet ortamında bugünkü söylemlerine parelellik bekliyorsun..? lastik konusunda dayanıksızsınız yemişim rekabeti. monte beyefendi aero diyeceğine lastikler için lobi yapsaydı keşke.

  15. sandro verone avatarı
    sandro verone

    Orada duvar olsaydı o taraftan geçmek için orayı ne lewis ne alonso kullanmazdı.
    Lewis konusunda olmasa da alonso bi nevze daha yakındı rosberg'e ve ros suçlu gibi görünse de orada duvar olsa başta dediğim gibi kimse o tarafı kullanmak istemezdi.

  16. aynısı kimi ya olsa oturur ağlarsın bu saatten sonra senin yanlış taraflı zihniyeti değiştirmek için kimse değerli vaktini harcamaz

  17. Rosberg iki olayda da savunma yapmak icin saga dogru kaydi, hem lewis hem alonso o bolum cok kirli oldugu icin bosluk kalacagini dusundu ama rosberg tamamini kapadi, bu uyaniklarda orda disa tasmak zorunda kaldilar, orada bosluk birakmak zorunda degil rosberg, cunku ikisi de rosberg in yanina gelememislerdi, bosuna aglamasinlar. Ayrica birisi gecen sezon monza da vettel i nereye ittigini hatirlatsin alo ya..

  18. helal olsun fernando cesaretli ve güzel konuşmussun.rosberg geriye düsmeyi yediremedi ve bu tür davranıslarda bulundu.en azından kınama cezası alsaydı bee yuh fia sana

  19. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Bir de utanmadan hamiltonu şikayet etmiş beni dışardan geçti demiş.Her zaman bir araçlık yer bırakma kuralı nerde?.Hamilton da alonso da yepyeni lastiklerini çöl kumuna sokmak zorunda kaldılar.Bir yarış kazanınca rosberke bir haller olmuş.Allah şumayere yardım etsin.Bu kaprisli çocukla aynı takımda olmak zor.

  20. I think you are going to have fun in future races! You can defend position as you want and you can overtake outside the track! Enjoy! ;)))

    Orjinal metin

    Alonso "Büyük kaçış alanları yerine orada duvar olsaydı şu anda burada konuşuyor olmazdım." demişti.

    Bu konuşma beni duygulandırdı ve gaza getirdi. ceza verilmeliydi bence de.

  21. bencede haklı ancak artık uzatmanın pek mantığı yok

  22. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    adam haklı hamilton olsa cezayı basarlardı .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir