Vergne: "Red Bull Koltuğu Şu Anda Önceliğim Değil"

yazar:

kategori:

Geçen sene Formula 3.5 Şampiyonası’nda ikinci olan Vergne, bu sene Red Bull’un kardeş takımı Toro Rosso’ya katıldı ve şu anda Daniel Ricciardo ile takım arkadaşı.

Bu sene başlarında Red Bull Takım Patronu Christian Horner, takımda bir koltuk boşalması halinde Toro Rosso pilotlarından birini tercih etmelerinin gayet doğal olacağını belirtmişti.

Avustralya GP’de konuşan Horner: “Gençlik üzerine bir politikanız varsa ve bu gençlik politikası gerçek yetenekler ortaya çıkarıyorsa ve bu yetenek, Sebastian Vettel’in gösterdiği gibi heyecan verici ise, dışarıdan birine bakmak yerine kendi içinizden geçim yapmak mantıklı ve anlamlı olanıdır.”

Vergne ise ilk olarak bu sene Toro Rosso ile elinden geleni yapmaya odaklandığını; Ricciardo ile Red Bull koltuğu için mücadele etmediğini ifade etti.

Vergne: “Bazıları bizim Red Bull koltuğu için mücadele ettiğimizi söyleyecektir. Ama şu anda durumu böyle görmüyorum. Toro Rosso adına yarışıyorum ve aracın, puan adayı olmasına yardım etmeye çalışıyorum”

“Onun önünde ama 15. olmak ilgimi çekmiyor. Daha hızlı bir araca sahip olduğum anlamına geliyorsa, onun arkasında 4. olmayı tercih ederim. Onun arkasında olmak mı dedim? Yo, hayır. Bundan hoşlanacağımı sanmıyorum (gülüşmeler). Sadece ön tarafta mücadele kısmı doğru. Geri kalanı unutun”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir