DTM – Hockenheim GP Startı


Yorumlar

  1. onun yerine live timing var.

  2. O değilde bu serideki grafiklere resmen hayran oldum.F1 zaten yariş grafiklerinde hiç bir zaman öncü olamamıştır.Gerekli önemi vermiyolar nedense.Bu seride kullanılan yariş boyunca sol taraftaki klasman olayı f1'de de yer almalı misal. Turlarını tamamlayan kişilerin renginin sarıdan beyaza dönmesi gene güzel bir ayrıntı.Ayrıca DTM'nin grafiklerde kullandıgı renk uyumu da takdire şayan.

  3. Almanlar araçlarını pazarlamasını çok iyi biliyorlar. DTM araçları silüet yarış araçları olarak adlandırılıyor, yani araçların A5, M3 veya C coupe ile alakaları yok. Yarış için üretilmiş şasilere binek araç şekli veriliyor. Şasileri de karbon fiber diye biliyorum. f1'e en yakın serilerden birisidir DTM. Sürüşleri F1 aracı gibi, oyundan anladığım kadarıyla.

    Bu arada Ralf de katliam yapmış yarışta 🙂

  4. Ralfin 2. temasında Adrien Tambay ı biçmişler biri sağdan vuruyor biri soldan zavallım 2 sıra yükselecem derken son sıraya düştü. DTM araçları hızı piti seyircisi çekimiyle Formula 1 andırıyor. Bana göre F1 in binek versiyonu 🙂 Andy Priaulx a söyleyecek laf yok harikaydı.

  5. ralf resmen biçmiş gridin yarısını

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir