Barrichello: "Massa'nın F1 Kariyeri Uzun Olacak"

yazar:

kategori:

Ferrari takımında zor günler geçiren Massa, iyi sonuçlar almaya başlamazsa takım tarafından 2013’te görevine son verilebileceği düşünülüyor.

Bu sezon Alonso’nun 43 puanına karşılık dört yarışta sadece 2 puan kazanabilen Massa hakkında spekülasyonlar devam ediyor ve yerine Mark Webber’in getirilebileceği konuşuluyor.

Massa’nın geçtiğimiz hafta Barrichello’nun Sao Paola’da yarıştığı IndyCar etkinliğine gitmesi Brezilyalının da vatandaşı gibi bu seriye geçme düşüncesi olduğu iddialarına neden oldu.

Barrichello ise Massa’nın bu sporda uzun bir geleceği olacağı konusunda ona güvendiğini belirtiyor.

“Buraya davet ettiğim için geldi. Onu ağırlamak benim için zevkti. Pit duvarından takım radyosunu dinledi ve Formula 1’den çok farklı bir deneyime tanık oldu. Birçoklarının düşündüğünün aksine buraya kendine bir koltuk bulmak için gelmiş değil. Bu çocuk daha uzun süreler Formula 1’de olacaktır.”

Barrichello, kendisiyle yağtığı konuşmaların ardından Massa’nın Formula 1 geleceği konusunda endişe duymadığını anladığını da ekledi: “Sorunlarla başa çıkmak için gülümsemeli ve çözüme gitmeden önce kendinizden memnun olmalısınız. Önemli olan onun içinde neler yaşadığı ve şu anda çok rahat görünüyor.”


Yorumlar

  1. DreamOfWinD  avatarı

    Massa'nın bu gidişle seneye koltuk bulması zor gibi görünüyor. Geçen sene monaco'da yarış dışı kalınca yüz ifadesini gördüğümde bu adama bir şans daha verilmeli demiştim kendi kendime ancak bu sezonda bekleneni verememesi ferrari koltuğunu kaybettiricek gibi duruyor.

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Uzun Olabilir Ama Ferrari'de Olmayacak Bu Artık Kesin Gibi 🙂

  3. Sanki Webber gene super hay Felipe hay Mark

  4. ben kendimden biliyorum yahu demiş olmasını beklerdim

  5. Muammer UYAR avatarı

    Adamda kariyer mi bıraktın rubens :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir