Horner: "Webber'in Ayrılması İçin Bir Neden Yok"

yazar:

kategori:

Webber’in gelecek sene için Red Bull ile anlaşması bulunmuyor ve son günlerde Avustralyalı sürücünün 2013’te Ferrari’ye geçeceğine dair söylentiler hız kazanıyor.

Horner “Her ilk bahar geldiğinde Mark’ın Ferrari’ye gideceği söyleniyor. O kırmızı tulum giymiyor.  Pit alanında hemen hemen her sürücünün Fernando Alonso’nun takım arkadaşı olarak görülmesi kaçınılmazdır ancak biz kendimize odaklandık.”

“Mark takım içerisinde keyif alıyor, mutlu ve biz de ondan mutluyuz. Senenin ilerleyen dönemlerinde geçmişte olduğu gibi oturup geleceği hakkında görüşeceğiz.”

“Bunu senenin ilerleyen dönemlerinde yapacağız. Görüşme olduğunu sanmıyorum. Mark’ın olduğu yerde mutlu olduğunu düşünüyorum ve burada güçlü durumda. Ancak kaçınılmaz olarak bu sektörde spekülasyon olur.” dedi.


Yorumlar

  1. vettel saf hız olarak webberden 10 gömlek üstün bence kalmalı bi sorun olmaz
    çünkü biri aşırı hızlı biri normal pilot

  2. webber sen devam et bizde istikrarlısn ama hızlı değilsin
    takıma iyi katkı yapıyosun yıllardan beridir bizmlesin

  3. bi bitmediniz gittiniz ne sahte gülücüğü neden bahsediyon sen

  4. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Gorulen o ki Ferrari'ye gecis haberleri meyvesini vermeye basladi 🙂

  5. Alonso ve briatore bu işi bitirmiştir. zaten massaya gaz veren açıklamalarda geldikten sonra bu transfer kaçılınmaz olmuştur.

  6. Ayrılırsa da canı sağ olsun Hornerin yeri dolmayacak bir pilot değil. 2009 dan beri startta kaybettiği sıralar can yakıcı ama Bahreyn de iyi kalkış yaptı 🙂

  7. Bence ayrılması için çok neden var

  8. en sahte gülücük

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir