Sauber Pilotları İspanya'dan Umutlu

yazar:

kategori:

Sergio Perez, Malezya GP’deki ikinciliğinin ardından Çin ve Bahreyn’i puansız kapatmıştı. İspanya’ya yeniden puan potasına girme hedefiyle gelen Perez, “Bu sene burada yine puanlar kazanabilmeyi umuyorum. Bahreyn’deki yarış hayal kırıklığı oldu. Umarım yeni aero paketimiz Barselona’da beklediğimiz gibi çalışır.” diyor.

Griddeki birçok pilot gibi Perez de Katalunya pistini çok iyi bildiklerini söylüyor; “Pisti GP2’den, geçen seneki Formula 1 yarışından ve elbette testlerden çok iyi biliyorum. Geçen sene orada dokuzuncu olduğumda Formula 1’deki ilk puanlarımı kazanmıştım.”

Mugello’daki testler sırasında motor kapağındaki erime sonrası ufak çaplı bir yanık vakası atlatan Perez, sağlık durumunda bir problem olmadığını ve yarışa hazır olduğunu da belirtiyor.

“İspanya Grand Prix’si için ve Avrupa’daki diğer yarışlar için de sabırsızlanıyorum. Benim için Katalunya pistindeki bu yarış takvimdeki en özel yarışlardan birisi olacak” diyor.

Kamui Kobayashi de takımdaki güncellemeleri işe yarayacağını umuyor.

“Mugello’da test ettiğimiz yeni güncellemelerin bizim için iyi birer adım olduğunu anladık. Barselona pistinde bu konuda ne kadar gelişim kaydettiğimizi göreceğiz. İspanya pisti hızlı, orta hızlı ve yavaş virajlarıyla çok özel bir pist.”

“Herkes pisti çok iyi biliyor olsa da orada doğru ayarları bulmak hiç kolay değil. Orada iyi olursanız, bu diğer pistlerde de hızlı olabileceğiniz anlamına gelir.”


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Sauber C31 ve Chelsea'li Futbolcular 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir