Alonso, Tek Tur Performansında Gelişim İstiyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Monaco’da ilk gün antrenmanlarında aracın yarış performansının iyi olduğunu söyledi ancak cumartesi sabahki antrenmanlarda tek turu geliştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Geçen senenin galibi Alonso her iki seansta da en hızlı 7. isim oldu ve günü bariyerlere vurarak tamamlamasına rağmen mutlu bir şekilde tamamladı.

Alonso "Genel olarak her iki seans iyi geçti. Sabah pist çok kirliydi ama programımızda gelişim gösterdik ve araç iyi tepki verdi tüm değişikliklere."

"Uzun sürüşlerde performansımız iyi ancak artık tek tur performansımızı geliştirmeliyiz çünkü sıralamalar burada çok önemli. Bu konuda çaba göstereceğiz." dedi.

Nelson Piquet ise çok daha az verimli bir gün geçirdi ve 18. ve 15. en hızlı zamanları elde edebildi ve aracın arka kanadına ve süspansiyonlarına zarar verdi Alonso gibi.

Piquet "Monaco zor bir pist ve günü piste alışarak ve öğrenerek geçirdim. Bir kaç setup geliştirebildik ancak hâlâ biraz yavaşım ve araç içerisinde çok rahat değildim."

"Cumartesi gününe kadar mühendislerim ile biraz gelişim gösterebilmeyi umuyorum, böylece son antrenmanlarda mümkün olan en iyi çalışmayı yapabilirim. Daha sonra ise sıralamalarda sakin olmalıyım çünkü burada sıralamalar her yerden daha önemli." dedi.


Yorumlar

  1. nelsinio hala ondan bekleneni veremedi ama yinede hamiltonla gp2 birinciliği için yarıştığı sezonda favorimdi.. renoda olmasından memnunum ama çaylaklığını bir an önce atmalı üstünden artık.

  2. tolga soydan avatarı

    =) =)

  3. onur aybars avatarı

    Süpersin yaa Gökay… Güldürdün beni 🙂

  4. gökay kara avatarı

    ah be nelson işin çok zor pisti öğrencen de, araca alışcan da,hızlı tur atcan da,hata yapmıcana da, ilk 8 e gircen de reno ya puan kazandırcan. valla kolay glsin hem sana hem renoya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir