Alonso: "Şampiyonada Daha Mayıs Ayından Pes Etmeyeceğiz"

yazar:

kategori:

Maranello kökenli takım, bu sezona beklenenden çok uzak girdi; ilk 4 yarışta 1 galibiyet elde etti ve hasarı mümkün olduğunca sınırlı tutmaya çalıştı. Fernando Alonso’nun evinde de F2012’ye büyük bir güncelleme paketi getiren Ferrari, artık işleri tersine çevirmek istiyor.

Büyük umutlar bağlanan bu paketten istenen alınmazsa, Ferrari’nin 2012 mücadelesinde havlu atıp atmayacağı merak konusu iken Alonso, kararın bu yarıştan sonra verilmeyeceğini ima etti.

Alonso: “Göreceğiz. Bu yarıştan sonra göreceğiz. Çünkü nasıl bir araca sahip olacağımızı bilmiyorum. Size  Pazar günü cevap veririm”

İspanyol pilot, F2012’ye Monako ve Kanada’da da güncellemelerin ekleneceğini ifade etti.

Peki Barselona’daki yarışta orta grup mücadelesinin ötesine geçemezlerse 2013’e odaklanmaya başlayabilirler mi? Alonso’ya bu soruldu.

Alonso: “Öyle düşünmüyorum. Attığımız adım yeterli olmazsa Monako ve Kanada için daha sıkı çalışmalı ve daha agresif bir yaklaşımla, daha fazla yeni parça getirmeliyiz.”

“Şampiyona uzun ve Mayıs ayında asla pes etmeyeceğiz”


Yorumlar

  1. rocco junior avatarı

    Nasılız bugün,sektör zamanları değil ama en azından yavaş sektörde araç nasıl gidiyor?

  2. Bu zamandan daha 2013 e odaklanılmaz
    Alonso daha bu sene şampiyon olacak ne 2013e odaklanması

    Ferrariye dikkat ve yanında Alonsoya
    Masayada iyi puan toplamalar

  3. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Durumumuz geçen seniki kadar kötü değil. Kimse Ferrarinin şampiyonada 10 puan geride iken 2013 e hazırlanmasını beklemesin. Eger bahsedildigi gbi potansiyeli olan bir araç ise f2012 mutlaka er ya da geç ferrari o potansiyeli ortaya çıkaracaktır.

  4. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Merak ettiğim birşey var.Neden gazeteciler pilotlara hiç durmadan aynı soruları soruyorlar?Diğer motorsporlarında,yarış hafta sonlarında bile fazla haber çıkmazken Formula 1 de sürekli haber çıkıyor ama sürekli aynı haberler.Mesela Alonso buna benzer benim hatırladığım 5-6 demeç verdi son 1 ay içinde.Kimi Raikkonen'in yine İspanyada zafer mümkün şeklinde 3 demeci çıktı 1 hafta içinde.Neden gazeteciler sürekli pilotlara aynı soruları soruyorlar?Birebir aynı cümleler nerdeyse.F1 medyasının en sevmediğim özelliğide budur.

  5. ferrarinin durumu o kadar kötü sayılmaz 1 galibiyet aldılar pes etmek için çok erken
    sene başlayınca mc laren çok hızlıydı red bull dan yarım saniye
    sonra işler tersine döndü red bull yetişti vettel şampiyona liderliğine yükseldi
    eylüle kadar galibiyet gelmez pes edilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir