Karthikeyan'ın Yarışmasına İzin Çıktı

yazar:

kategori:

İlk seansta ikinci hızlı turunu tamamlayamadan önce aracını durdurmak zorunda kalınca Hint pilot, S1’in en iyi derecesinden 8,5 saniye uzak kaldı.

Ama HRT pilotu, son antrenmandaki hızı göz önüne alındıktan sonra komiserlerin kararı ile yarınki yarışa katılmaya izin aldı.

Karthikeyan: “İkinci set lastiklerle devam edecektik ama sorunlar gördük ve sadece kendim değil diğerlerinin de güvenliği için en iyisinin tekrar piste çıkmamak olduğuna karar verdik.”

“Görünen o ki bu hafta da kötü şansım beni bırakmadı. Hayal kırıklığı yaratsa da yapabileceğim başka bir şey yok ama elimden geleni ortaya koyacağım”


Yorumlar

  1. ilk turunda geride kaldı, ikinci turunda arıza yaşadı, kenara çekti sanırım. zaten 20 tur atmış da olsa antrenmanlarda dereceyi geçtiyse izin veriyorlar. inisiyatif işi işte.

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    O Farklı Ama Sonuçta Derecesi Yok.

    Narain Turunu Attı ve Geçemedi Sınırı. Yarışmaması Lazımdı 🙂

  3. 107% kuralı araçla birlikte istikrarlı olarak yavaş olanlar için geçerli. Sıralamada bu sınırı geçemeyen pilotların antrenman derecelerine bakılıyor. Sınırın üzerinde derece yapmışsa yarışa kabul ediliyor. Yolsa mesela şumi Q1 turuna çıkarken kaza yapsa 107%'yi geçemediği için yarışa katılamaz mı?

  4. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    %107 Kuralı Ne İçin Var O Zaman ? Uygulamıyorsunuz Madem Kaldırın.

  5. yürü be Karthikeyan reis.2 araçtan da böylesine zor bir pistte finiş bekliyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir