Hamilton İki Toro Rosso'yu Geçiyor – 2012 İspanya GP

güncel facebook video sitesi facebook video indir

Hamilton İki Toro Rossoyu GEçiyor – 2012 İspanya GP

 


Yorumlar

  1. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    vettelin kesinlikle geçiş yeteneği yok anca drs ile kolay geçiş yapıyor

  2. Mclaren Mercedes  avatarı
    Mclaren Mercedes

    Gridin en yetenekli pilotudur kesinlikle Hamilton.

    İnsan Hamiltonu izlerken F1 izlediğini anlıyor. F1'i sevme nedenim Hakkinendi. Sonra kimi devam ettirdi ama kesinlikle Hamilton perçinledi.

  3. 1 yıl içinde en çok geçiş yapan webber kalkışta hep qeriLere düştügü için hep sıra kazanıyor her yarışta.2.en çok geçiş yapan Lewıs haMıLton.

  4. Ben 1-2 yaristan bahsetmiyorum, Sen eski yarislari biraz seyret, unuttun yada hic seyretmedin bilmiyorum 🙂 Adam en buyuk rakibi Alonso`yu Monza da ayni yaris icinde 2 kere gecmis adam, sezonda toplam gecis sayisinin yarisini Kimi yapiyordu zamaninda 🙂

  5. kesinlikle öyle

  6. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    dostum kendine iyi davran. pek iyi görünmüyorsun.

  7. fisichellayı son turda geçmişti onu mu diyeceksin, fisi 1-2 tur önceden çok yavaşlamıştı defans yapmak için, tedirgindi zaten.

    geçiş yaparken kersin hiçbir etkinliği yok, atak yapan kersi kullanıyorsa, defans yapan da kullanıyor. tek DRS etkisi var, o da sadece düzlüklerde.

    evet raikkonen geçişte zayıf bir pilottur. ben kiminin onlarca yarışını izledim 50 tur boyunca öndekini takip ettiği. kimi hızlı pilottur ama bence geçiş konusuna gelindiğinde tartışmasız kötüdür. kötü olduğu 2 konudan biri, yağmurlu pist, ve geçiş.

  8. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    Menü
    Sistem Ayarları'na gel
    121 tuşla..
    Böyle olması gerek…

  9. Ferrari`de iken evet fazla gecis yaptigi soylenemez, cunku Ferrari araci gecis yapmaya pek musait olmayan araclar uretir, Mclaren yillarina bakmani oneririm, sadece Suzuka degil pilotaj isteyen tum pistlerde oldukca iyi gecisleri vardir, ayrica hatirlatmak isterim, o zamanlar boyle Drs Lastik Kers falan yoktu, gecis oldugunda ayaga firliyorduk, kac senedir F1 seyrediyorsun bilmiyorum ama gecmis yarislari bi gozden gecir kardesim..

  10. O senin komikligin, sana tek ornek vereyim, Vettel`in gecen sezon Monza da Alonso yu gecisini hatirliyormusun? Hatirlamiyorsan youtube da bi arat da seyret..

    Schumi`mi? iyi gecis yapan bir pilottur ama yaptigi kazalara bakarsak cok da iyi degil..

  11. Bende mail atmıştım bir cacık olmadı..İdman TV güzel internet üzerinden izlemesi ve anlatımı eğlendiriyor beni ama en iyisi SKY tabiki

  12. A.s Gold master sat 9400 CI markası ama bis key şifre bölümüne nerden giriliyor onu bulamıyorum.

  13. mc_laren4.27  avatarı

    didem slm ya idman tv şifre konusndan bahsetmişsin aslında cok kolay ya öncelikle frankslarını gir sonrada şifreyi gir ama öncelikle bis key şifre bölümüne gel uydu kumandasından bu arada uydu markan ne?

  14. Yazık.

  15. Vettel mi ? Vettel mi geçişlerde iyi ? Adam Schumacher demeden önce gidip Vettel diyor.Komiksin 😀

  16. dijitürkte rtl yok zaten. tivibudan izliyorum.

    Geçen film paketi önermek için aradılar dijitürkten, söyledim rtlyi de koyun, almanca da olsa fark etmez, dsmarta karşı kozunuz olur dedim 🙂

  17. raikkonen ve vettel bana göre geçişte en kötü pilotlardandır. vettelin daha 4. 5.likten başlayıp kazandığı yarışı hatırlamıyorum, son 2 senenin şampiyonu olmasına rağmen.

    raikkonen konusunda suzuka'yı örnek vereceksin biliyorum, o yarışta rakiplerini hep pit stoplardan sonra geçmişti. yani sollaya sollaya birinciliğe ulaşma gibi bir durum yoktu.

  18. İdman var ama şifreye giriyor şifreyide nasıl açacağımı bilmiyorum bi ara ugraştım uydu kafayı yiyip bozulmuştu 😀

  19. Digitürkte RTL mi var ????!!!! Benim haberim niye yok ne zaman geldi bu kanal

  20. tvde olsa belki izlerim idmandan. ama evde digitürk var, mecbur rtl.

    rtl'de bira reklamlarının arasında canım sıkıldı, yine açtım dolaptan bi tane zaten 🙂

  21. Lewis ve Kobe muhtemelen en iyi gecis yapan pilotlardir, gozu kara heriflerin 🙂 onlardan sonra Rai ve Vettel geliyor, bunlar biraz daha temkinli..

  22. Lewis ve Kobe muhtemelen en iyi gecis yapan pilotlardir, gozu kara heriflerin 🙂 onlardan sonra Rai ve Vettel geliyor, bunlar biraz daha temkinli..

  23. İdman tv oneririm, sifir reklam 🙂 hemde yorumlari oldukca eglendirici oluyor, yaris gerginligi falan kalmiyor, mis mis 🙂

  24. yarış videosunu ne zaman yayınlayacaksınz. izlemek için sabırsızlanıyorum:)))

  25. Sagolsun RTL reklam vermekten bu geçişleri hiç göstermedi :@

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir