Maldonado: "Williams'taki Büyük Değişiklik Sayesinde Kazandık"

yazar:

kategori:

Venezüelalı sürücü, takımın yeni teknik direktör Mike Coughlan ve Baş Operasyon Mühendisi Mark Gillan’la birlikte çok farklı bir yaklaşıma sahip olduğunu söylüyor.

Maldonado “Çok büyük ilerleme kaydettik çünkü fabrikada çok fazla şey değiştirdik.”

“Bunun bir bölümü, artık pistte tamamiyle farklı bir yaklaşıma sahip olmamız. Gerçekten adım atmak için çok fazla şey yapıyoruz bu yüzden tek bir şeyin fark yarattığını söyleyemeyiz. Her şeyi değiştirdik ve bunun bir parçası olduğum için mutluyum.” dedi.

Maldonado, İspanya yarışının ardından garajlarında yaşanan büyük yangının kendilerini etkilediğini kabul ediyor.

MAldonado “Tüm takım için zor bir andı. Ancak o andan sonra bile mutluyduk çünkü neredeyse 8 senedir Williams podyumun tepesine çıkamamıştı. Galibiyet herkes için büyük motivasyon.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Los MiniDrivers – Spanish GP

    Ben yangından sonra keşke kovalainen de yardıma gelseydi, epey tecrübeli demiştim. Los MiniDrivers'da öyle düşünmüş 🙂

  2. Gerçekten sinir bozucu görünse de dikkat ettiysen her kazanan pilota yapılan muamele yapılıyor ama alışık olmadığımız ve belki de Williams'ın 7-8 senedir kazanamayıp beklenmedik anda kazanması da mikrofonların onlara yöneltilmesini sağlıyor. Geçen hafta biri çıkıp Maldonado kazanabilir yada şampiyon olabilir vs dese hepimiz hadi ordan derdik ama şuan birçok kişi bir şekkilde onları konuşuyor ki bu da onlar için çok önemli birşey

  3. Vay arkadaş ya adam bir yarış kazandı demeç üstüne demeç….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir