F1THS: Schumacher'den "Yarışlar Kısalsın" Önerisi

yazar:

kategori:

Özellikle geçen sene ve bu sene, iyi form tuttuğunda ha bu yarış ya diğer yarış derken ya mekanik sorun ya da kaza nedeniyle damalı bayrağı göremeyen Alman pilotun taraftarları da “ha tırlattım ha tırlatacağım” modunda yaşıyor.

Bu durumu gören Schumacher, yarışların erken tamamlanması halinde iyi puanlar toplayabileceğini hesap etti ve teklifini yetkililere sundu. Alman pilot, ilk başta daha radikal bir teklif götürecekmiş ama onu geri çekip, yarışların birkaç parçaya ayrılmasını önermiş.

Geri çektiği ilk teklifine göre Schumacher, kokpitinde bir damalı bayrak saklayacak; mekanik bir sorun yaşadığında ya da kazaya karıştığında hemen bu bayrağı çıkarıp sallayacak; puanlar o anki sıralara göre belirlenecek.

Önerisinin kabul görmemesi halinde Schumacher’in Mercedes patronlarına yükleneceği, “artık benim lastiklerimi düzgün takın, pitstop stratejilerimi düzgün ayarlayın” diyeceği düşünülüyor.


Yorumlar

  1. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Olmayan bir şey ölemez dostum.

  2. onun için almadım ama almıştım :))
    yok valla 4 sayfa ayırmışlar spora tek kelime motorsporlarına ait yazı yok 🙂

  3. Sakin ol şampiyon. Gayet eğlenceli şeyler bunlar. Tadını çıkar.

  4. dün hürriyet alan oldu mu 🙂

  5. Espri anlayışı gerek biraz.

  6. utku güneş avatarı

    trf1 schumi hakkinda surekli boyle kucuk sakalar yapiyo. nedir bu schumi dusmanligi anlamadim . lutfen kimse haddini asmasin

  7. Aynen böyle ben de ayrıntısını bilmiyorum gördüm bi yerden paylaşayım dedim.

  8. Türkiye'de gazetecilik ölmüş.

  9. Lotus da duyurdu. Monaco yarışında uçan finliler (kimi veya heikki değil) rovio, yani şu meşhur angry birds oyununun fin kökenli geliştiricisi de yer alacak. Rovio zaten kimi ve heikkinin kişisel sponsoru. Yarış haftasonunda lotus, kimi ve heikki için özel angry birds sürümleri yayınlanacak ve netten oynanabilecek. daha fazlasını ben de bilmez.

  10. bunu ben anlayamadım 🙂

  11. Mücahid Ekrem avatarı
    Mücahid Ekrem

    Haber inanılmaz şekilde yayılmış, ben şimdi merakla Ntv Spor böyle bir hata yapacak mı diye merakla bekliyorum, çok güvendiğim Eurosport'un yapacağını sanmam ama 🙂

  12. Hahahaha bu sitede daha önce bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum koskoca Hürriyet gazetesi haberi ciddiye almış yayınlamış bide biz TRF1 in yalancıyız demeye getirmiş. Yuh be biz yıllarca bu adamlardan mı haber alıyorduk yazık ya 🙂

  13. the huntsman  avatarı

    Yarın gazetelerin hepsini alıp direk spor sayfasından başlayacağım okumaya.Hurriyet baya iyi çıktı.Ben mynetede düşeceğine inanıyorum

  14. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Michal Handzus!a dikkat et derim.Pek dakika alamadı ama San Jose Sharks (benim takımım 🙂 )'ın iyi oyuncularındandır.Öte yandan Slovak milli takımınındaki adamların hemen hemen hepsi Rus liginde oynuyorlar.Ruslarda haliyle kendi liginden gelen çok adam var ama NHL den özel izinle gelen yıldızlardı var.Bu yüzden maç bir nevi NHL ve Rus ligi oyuncularının karşılaşması gibi olacak.Andrej Sekera yine genç yeteneklerden.Ben maçın favorisi olarak Rusyayı görüyorum.Bugün Finlandiya karşısında oynadıkları 2.çeyrek ve savunmada hiç hata yapmamaları ve 2.çeyrek ortasından sonra rahat bir maç çıkarmalarıda kendilerini rahatlatacaktır.Finlandiyanında yine NHL oyuncularından bazılarını göremedim.Sadece Fippula varki oda yine genç bir yetenek.Keşke NHL e daha çok ağırlık verilse burdaki tv lerde.NBA den çok daha ilgi çeken bir spor çoğu eyelatte Amerikada.Zaten ağırlıklı olarak NFL ilk sırada,sonra NBA ve NHL eşit ilgiye sahipler.Fakat dünya çapında NBA ön planda.

  15. Ben şahsen Amerika ve Kanada'dan birşey anlamadım ama yine de çok heyecanlı ve zevkli bir şampiyona oluyor; genellikle favoriler elendikçe işin heyecanı artıyor.. Ruslar her alanda her zaman ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyorlar ve başarıyorlar da(Malkin+Ovechkin kendilerini aştılar zaten), Slovakya da çok iyi iş çıkardı – adamların şeytanı var:Satan 🙂 – ama epey bi organizeler.. Yarın şölen var 🙂

  16. çıktı mı haber bir yerde? 🙂

  17. Hahahha
    Bence teklif güzel, yani bölünmesi olan 😀
    Hürriyet olayı da süper

  18. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    🙂 Çıktık galiba 😀

  19. the huntsman  avatarı

    İskandinavlara üzüldüm.İsveç-Finlandiya finali muhteşem olurdu.Ama Rusya Malkin,Ovechkin,Denis Denisov gerçekten muhteşemler.Özellikle Ovechkin şu anda Sidney Crosby ve Zach Parise ile birlikte en iyi 3 oyuncu arasında.Kaleci ise kesinlikle Ryan Miller.Ama Amerika ve Kanada buraya asıl oyuncularını getirmedi.NHL den dolayı.Yinede iyi kadrolarla geldiler.Finalde Rusya favori özellikler power playleri çok iyi değerlendiren oyuncuları var.Şu anda Slovakya 3-1 yaptı.Onlarda iyi takım olmuşlar.2010 kış olimpiyatlarında en kötü 2 3 takımdan biriydi.Yinede final maçı belli olmaz.Yarın 3.lük maçı 16.00 da final ise 20.30 da.Eğer yanlış bilmiyorsam.+1 olabilir.

  20. önce hürriyete, oradan bütün çakmacılara geçmiş. domino effect.

  21. çaktırmayın, bütün gazetelere, ana haber bültenlerine çıkalım işte 🙂

  22. :))))))))))))) Müslümcülerden daha büyük bomba olmuş bu 🙂

  23. Hatırlatma yaaa! Kanada mahvetti beni, Skandinavlar da gitti; eskiden bir olan Çek ve Slovaklar güçlü rakiplerini aynı skorla yenip birbirlerini kırıyorlar(1-1 şu an) bu da enteresan oldu.. Rusya götürür artık – aslında hakettiler de..

  24. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Müthiş =)

  25. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Ahahaha =)

    İyiGüldüm Akşam Akşam 🙂

  26. Bu arada bizlerle ilgili birşey daha arkadaşlar 😛
    http://heikki.angrybirds.com/

  27. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Müthiş!

  28. hahahaha. yıllardır kaynak göstermeden ekliyorlardı haberleri komediye bak. eline sağlık gökhan abi 🙂 süper oldu

  29. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Kuzey Tekinoğlu sen bu makara kukara işlerini bırak Bekir Ağabey'in yanında işe başla 😀

  30. Bir musibet bin nasihatten iyi olur belki 🙂

  31. the huntsman  avatarı

    http://www.hurriyet.com.tr/spor/motorsporlari/20587830.asp

    @Gökhan Kamil, bütün gazetelerin spor sayfasında senin yazdığın haber yayınlanacak.Adamların kafası o kada topla dolmuş taşmışki başka hayat felsefeleri kalmamış adamların.

    Bügün Dünya Buz Hockey'i şampiyonasında yarın final maçları var.Ve yarın final var.Kaç kişinin haberi var bundan?Ama Lüleburgazspormu-Artvinhopaspor mı finale çıktı deseler hemen saniyesinde cevap yazarlar.

  32. Yusuf  Hitay avatarı

    yok artık.

  33. F1THS artık tanındı diye haberlerin altına "böyle bir olay yok, kurmaca" demeye gerek duymamıştım 🙂

    Bahsi geçen gazeteye kaç defa yazdım hatırlamıyorum; haberlerimiz orada hep boy gösteriyor ama 1-2 defa haricinde yüzlercesi adımız olmadan yayımlanıyor. Müstahak diyoruz böylesine.

  34. Ne farkı var bunun Zaytung haberini kaynak göstermekten:) Sizin habercilik anlayışınızı ben…

  35. La bari nerden aldıklarını söyleyeylerdi. Bak sen…

  36. O değil de müslümcü br site vardı oradaki müslümcü arkadaşlar sutil olayına inanmışlardı.Ben baya gülmüştüm o olaya.Şimdi onlardan özür diliyorum şu medya devi diye ortada dolanan asparagas medyacı kuruluşu görünce yazık yahu.
    Bu arada bence çaktırmamaya devam edelim güzel oluyor valla .Bunlar yayınlasın böyle haberleri bi zaman sonra iyi reklam yapar site nasıl ti ye aldığınızı öğrenince.Sağlamda reklam yaparız.Reklamın iyisi kötüsü olmaz 🙂

  37. Serde mallik olunca.. Zaten ulkemizin F1'e ne kadar ilgili ve bilincli oldugunu otoriteler her firsattahatirlatiyorlar.. Yine de kehanetin tuttugu icin sevinmelimiyiz yoksa uzulmelimiyiz bilemiyorum..

  38. Bu gazeteyi okuyanlara yazık 🙂

  39. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    yarın hürriyet gazetesi alıcam kesin 😀

  40. komik lan bu… eskiden güzel ve ciddi bir siteydi burası…

  41. aahahahahahahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaahhaahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaahha
    ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaha
    hahahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

  42. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Gülmekten Karnıma ağrılar girdi..Yabancı gazetecilerde bunu sormasın Schumachere ? Ahah 🙂

  43. Yok artık 😀 Ulan varya 😀

  44. Nord. 24 saat yarışı, izlemek, arada bakmak isteyenler için.
    http://www.24h-rennen.de/LIVE.94.0.html
    direk açılmazsa siteden Live'a girebilirsiniz.

    Hürriyet haberine inanamadım bu arada, kelimelerin bitti an. Kesin buralarda dolanan haber giricilerin işidir. Yok böyle birşey.

  45. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    inanamıyorum ahahhaha

  46. Al sana habercilik:)))

  47. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    ahahahaha yılın olayı gerçekleşti,

    http://www.hurriyet.com.tr/spor/motorsporlari/20587830.asp

    hürriyet gazetesinde çıkmış bile bu haber 😀 Ben demedim mi çıkar diye 😀

  48. Açıklamanız için teşekkür ederim çünkü açıklama yapmayabilirdiniz de.Bilmiyorum taraftarı olarak geçirdiği sıkıntılara bakınca mizah çıkarılacak en son kişi diye düşünüyorum.Zaten bazı fırsatçılar bunu gayet iyi yapıyorlar o yüzden böyle bir sorgulamaya gittim.

  49. Monza 2011'den sonraki telsiz konuşmaları daha iyiydi:)

  50. Makara lisanslı ürün özmakara diyelim:)

  51. F1THS haberi altında espri yapmak serbest diye şimdi makara değil poğaça diyeceğim ama anlaşılır mı 🙂

  52. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    ben Michael Schumacher'i çok sevmeme rağmen, böyle bir haber güzel olmuş..Devamını bekliyoruz*

  53. Ti? Asla. Bırakın Schumacher gibi yaşayan efsaneyi, hiçbir Formula 1 pilotuyla alay etmek için haber yapmayız; bu sadece "mizah". Barrichello haberine de tepki gelmişti ki aynı cevap orası için de geçerlidir. Sporun içinden mizah çıkarıyoruz. İşin özüne bakınca gülünecek şeyler bulabilirsiniz 😉

  54. Bu ne şimdik anlayamadım !!!.Makara mı?

  55. Valla o haberi ilk gördüğümde ben de inanmıştım da sonlara doğru makara olduğunu anlayabilmiştim. Adamlar ne bilsin Sutil kim Force İnidia ne F1THS nere 🙂

  56. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Yakında bu haber Spor gazetlerine çıkarsa şaşırmam 🙂

  57. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Buna Ne gülmüştüm ya 🙂

    "Ne kadar samimi Orası meçhul Ama Resmen ilan etmiş Babaya olan Hayranlığını Rica ederim ne demek.."

    "inşallah babayla tanışırlar nediyelim paylaşım için saol kardeşim…"

  58. Bi site vardı adamı tiye almayan onu da yapıp haber diye koymuşsunuz…

  59. Geri çektiği ilk teklife bayıldım doğrusu 😀

  60. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    biraz bencilce bir karar olmuş sanki.mercedes zaten yarışların orta noktasından sonra performans anlamında düşüyor.bu şekilde 2 parça yarış olunca hatayı sınırda tutmak istiyorlar tamamen mercedes kendisi için yapmış bu planı(yada schumi).bence f1 bu sene daha güzel 6 şampiyon ve belirlenemeyen yarışlar sürprizler falan filan.hatırlayın 2007 yılını.o yıl brezilya hariç hiç bir yarış beni heyecanlandırmadı.çünkü her şey biliniyordu ve tahmin etmek çok kuvettliydi.bu yüzden seyir zevki düştü.çoğu kişi schumi olmadığı için izleyici kitlesi düştü dedi tamam onunda katkısı vardı ama asıl etken hiç heyecanın olmamasıydı.bu sene her şey çok daha güzel kanımca 🙂

  61. Ah be Şumi!!!… millete sakız oldun.

  62. FIA eskiden olsa Schumacher'in bu isteğini hemen kabul ederdi belki ama artık zor 😀

  63. oooooo çok feciiiiiiiii::)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir