HRT Patronu Marussia Rekabetine İnanmıyor

yazar:

kategori:

İspanyol takım önceliğini Madrid’de oluşturdukları yeni tesislere vermiş olsa da bu sezon Marussia takımını yakın takibe almıştı. HRT pilotu Pedro de la Rosa cuma günü yaptığı açıklamada takımın Marussia’yla rekabete odaklanmaktansa kendi gelişimine odaklanması gerektiğini, bu şekilde başarıya ulaşabileceklerini belirtmişti. Ancak Perez-Sala John Booth’un takımı Marussia’nın bir süre daha bir adım önlerinde olacağını söylüyor.

Sala, “Umarım yarışlarda onların önünde olabiliriz ama gerçekçi olmamız gerekiyor. Şu anda bizden daha rekabetçiler. İyi iş çıkarıyorlar ve kısa vadede bizim takımı oluşturmak adına odaklanacağımız daha fazla şey var. Bu nedenle, yine kısa vadede istikrarlı bir şekilde onlardan daha rekabetçi olabileceğimizi sanmıyorum.” diyor.

Salo, geçtiğimiz hafta sonu Madrid’deki yeni merkezlerine taşındıklarını ve bunun takımın gelişimi konusunda doğru yolda olduklarını gösterdiğini de ekliyor.

“Bizim için büyük ve önemli bir adım. Formula 1’de olmak bir lüks. Geçen seneden bu yana çok fazla değişiklik yaptı. Takımın %85’i yenilendi.”

“İlk adım Avustralya için otomobili hazır etmekti. Sezon öncesinde bu konuda şüphelerim vardı ama bunu başardık. İkinci adım da %107 sınırı içinde yer almaktı ve bunu da yaptık.”

“Sonraki hedef ise yarış içindeki dayanıklılık sorunlarının üstesinden gelmekti. Son olarak da hep birlikte aynı çatı altında çalışarak kaynaklarımızı optimize edecek yeni merkezimize taşınmaktı.”

“Şimdi lojistik, finansal ve idari açıdan gelişmemiz gerekiyor. Şu anda sadece 75 kişiyiz ve 110 kişilik bir ekibe sahip olmak istiyoruz.”

 

 


Yorumlar

  1. Vitantonio Liuzzi

  2. Resimdeki eski red bull, toro rosso, force india ve hrt pilotunu tanıyan var mı?

    bugün donington'da koşulan SuperStars yarışında 3. olmuş. Şampiyonada da 3. sırada.

  3. tifoalo HRT avatarı

    ben seve seve lastik değiştirir arabayı yıkarım yada su taşıyabilirim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir