Mercedes: "Di Resta Radarımızda"

yazar:

kategori:

Sky Sports News’e konuşan Fry, Schumacher’in geleceği ile ilgili herhangi bir karara varılmadığını ama Force India pilotunun kesinlikle radarlarında olduğunu belirtti.

Fry: “Paul, radarımızda. Muhteşem bir iş çıkardı ve iyi bir adam. Harika bir takım oyuncusu. Michael eğer devam etmeme yönünde karar verirse (Di Resta) şüphesiz üzerinde duracağımız pilotlardan biri olacaktır”

“Henüz düşüneceğimiz o zamana gelmedik ama Paul, hepimizin takdirini kazandı”‘


Yorumlar

  1. 3 Senedir kimin acısı var belli 🙂

    Schumiyi geçmeyen pilot kalmadığından hangi pilotun taraftarı olduğumu bilmen zor olabilir 😀

  2. Yahu Allah aşkına mantıklı olun 7 dünya şampiyonluğunu sorgulayan yok o zaman o zamanda kaldı iyisiyle kötüsü ile geçmiş ile kim şampiyon olmuş döndüğü sene söyleyin bilelim o zaman FIA ya diyelim yarışlar yapılmasın pistte en başarı olmuş pilota verelim kupaları pistte en başarılı olanlar en öne geçsin arkadakilerde boy hizası yapsın 🙂

    Komiksiniz yıl 2012 pistte 5 dünya şampiyonu var burda kimse size 7 sene dünya şampiyonu başarılıdır demez güne bakar bugüne bakar başarı varmı yok o zaman güle güle canım kurumsallık budur.

    Ha bizdeki toplumun bilincide komedi herşeyde vefa arıyorlar spordada şu an Mercedes Schumiyi göndermek istiyor bu kadar basit başarılı değil.Mercedes daima başarılı kişilerle çalışır başarılı olmuş kişilerle değil öyle olsa 1890 lardaki Mercedesin İsim babası Emil Jelinek i kaldırıp kadroya katarlardı başarılı diye 🙂

    Kusura bakmayın 3 senedir başarı yok araçta sağlam amortisör bile bırakmadı Schumı hadi ilk sene öyle böyle araç uygun değil 2.sene şans mans iyi araç çıkmadı 3.sene lastik 4.sene benzin 5.sene kaporta eeeee daha ne bahaneler olucak 999.senede de aynalar bahane olur ne dersiniz :))

    Önce F1 in ne oldugunu bilmek lazım F1 dediğiniz yer canavarların yeridir.Sen canavarken vakti zamanında şlimdi kuzu olursan ziyafet çekerler üzerinde 🙂

  3. Dur ben sana bir cevap vereyim. Gilles Villeneuve'un şampiyonluğu var mı yok. Ama neden gelmiş geçmiş en büyük efsaneler arasında gösteriliyor. Yaptığı bir 2. lik mücadelesi mi nedir olay? Herşey rakamlar yada daha doğrusu sonuçlar değildir. Rosberg geçen sezon 5 likten yukarı gidemezken yağmurlu yarışlarda genelde ilk 10 dışında dolaşırken Schumi bir ara liderliğe kadar çıkmıştı ki eğer 10 dakka yağmur yağsa 2. sırada bitirecekti yarışı. İlginç bu kadar kişi yanlış düşünüyor bir tek sen hayret ettim doğrusu…

  4. İstediğiniz kadar eleştirin canlarım ORTADA 3 SENEDIR BASARI VARMI ?

    YOK

    KIM HAKLI

    BEN

    konu kapanmıştır 😉

  5. Bahsettiğim o değildi. Parr Bernie ile tartıştığından istemeyerek gönderildi. Brawn için de aynısı geçerli olabilir.

    Ama şunu biliyorum: Bu sene sonunda ya şumi bırakacak, ya da MGP. Daha doğrusu bana öyle geliyor.

  6. Eğer onu paketlemişlerse, efsaneyide gözden çıkarmışlardır.

  7. Ya hala hasta, dedikleri gibi, ya da adam parr gibi paket.

  8. Bu arada Brawn dan haber varmı?
    O nerelerde hiç açıklama yapmıyor.
    Neden Fry konuşuyor?
    takımda bi işler dönüyor sanırım.

  9. cevaplar için teşekkürler.

  10. Schumi eğer mercedes yerine Redbull gibi bir takımla geri dönseydi ozaman işler başka olurdu.

  11. scuminin bu kadar agresif sürmesi yarışlarda istediğişeyleri yapamaması ve podyum açlığından kaynaklanıyor . birkaç podyumla en azından kendine geleceğine eminim . şu belirsiz sezonda yarış kazansa daha da hatasız olacaktır .

  12. Hangi gerçek, hangi dünyada yaşıyorsun yahu
    ne içiyorsun 🙂

  13. Burak Kiremit avatarı
    Burak Kiremit

    Benim bildiğim Monaco'nun iş çalışma saatlerine göre sıkışma olduğu için F1 Perşembe Cuma Alt Serilerin antremanları ve sıralamaları var.

  14. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz
    Mercedes Şampiyon olmak istiyorsa Brawn hemen gitmedi yerine sağlam bir teknik adam getirilmeli.Schumiye nazikçe haberdeki gibi ince mesajlarla artık seni düşünmüyoruz denmeli.Rosberge 3 yıldır sana senin ayarında araç veriyoruz lakin 1 podyumun var artık geleceği parlak bir pilotu aramıza alıp onla 1.pilot olarak devam edip ona yardımcı olamlısın denmeli.[/quo]

    bu önerilerini de mercedes gp resmi sitesine yaz sana nereleriyle gülüp cevap verirler düşünemiyorum :)))

  15. 2000'lerin başını domine eden 2 adam ve arkada da Dorna CEO'su Carmelo Ezpeleta var.

  16. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    ilk önce haberi okur musunuz? ''schumacher bırakmaya karar verirse'' ortada bir zorlama yok.

  17. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    schumacher'İn yaşadıkları bahane değil gerçekler. senin ne olduğun belli değil mercedes taraftarı mısın? gerçi benzemiyorsun da acıların var yani bu adamdan 🙂

  18. Bu haber için biraz erken sanki. Shumi daha bırakmaz.Bir kaç yarış kaza ile geçti diye pes edecek pilotlardan değil.

  19. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Valentino Rossi ve Michael Schumacher.

  20. Yusuf  Hitay avatarı

    şumi değilde mercedes gidecek gibi geliyor bana.

  21. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Böylece Schumacher'in Son Monaco yarışının tadını çıkarmaya bakalım..

  22. Bence hangi pilot olursa olsun bu tip ortalığı kızıştırmaya yönelik, eleştiri içermeyen "70 yaşında dedemi koysam o bile 5-6 tur gider o araçla" gibi nesnellikten yoksun provakatif mesajların tekrar gözden geçirilmesi lazım.

  23. Hahahah süper benim dediklerim oluyor.Mercedes gelişmek ve başarı kazanmak istiyorsa 3 şeyi (1 tanesini 2.pilotluğa koyup)gözden çıkarıp güle güle demesi lazım.

    1.Msc
    2.Brawn
    3.Rosberg

    Bu 3 lünün Mercedes Gp ye katkısı sıfır bile değil.Ha Schumiciler bahaneler bulucaktır her daim efendim lastik çıktı efendim araç ona göre yapılmadı efendim drs bozuldu efendim zart efendim zurt besbelli ortada gerçek var Schumi artık bitti kabullenin bunu arkadaş nedir derdiniz 70 yaşında dedemi koysam o bile 5-6 tur gider o araçla anlayın durumu işte.

    Mercedes Şampiyon olmak istiyorsa Brawn hemen gitmedi yerine sağlam bir teknik adam getirilmeli.Schumiye nazikçe haberdeki gibi ince mesajlarla artık seni düşünmüyoruz denmeli.Rosberge 3 yıldır sana senin ayarında araç veriyoruz lakin 1 podyumun var artık geleceği parlak bir pilotu aramıza alıp onla 1.pilot olarak devam edip ona yardımcı olamlısın denmeli.

    Acı kusura bakmayın ama gerçek bu

  24. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Öğleye kadar alt seriler yarışıyor öğleden sonra halka açılıyor diye biliyorum.

  25. Hep böyleydi zaten.

  26. Bu şu demek,Şumi biz sana git demiceğiz.ama yerine aday bakıyoruz haberin olsun,kibar bir şekilde kapıyı göstermiş oluyorlar.

  27. neymiş efendim juventus sezonu namağlup bitirmiş. hadi ordan.

  28. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    cuma günü gp 2 var

  29. Cuma günü yol trafiğe açılıyor.
    Orası bir cadde pisti.

  30. Monacoda 1-2 antremanlar neden perşembe?
    3. antreman c.tesi.
    neden araya bir gün koymuşlar?

  31. arkadaşlar idman tv'nin yayın akısında yarışı yine göstermiyorlar.vermiycekler heralde yayını varmı bi bilgisi olan ?

  32. Erdi  Akkaya avatarı

    di resta gerçekten harika bir pilot bence güzel olur eğer giderse.

  33. elvan dalton avatarı

    Almanya'da bir araştırma yapmışlardı. Şumi'den sonra kim yarışsın diye. Almanlar takımın Alman kalacağını düşünerek Timo Glock demişlerdi. Sanki tecrübesini de düşününce Timo iyi bir tercih olabilir. Ha Di resta kötü bir pilotmudur hayır ama tip olarak geleceğe dönüşteki biff tannen'ı andırması en büyük handikapı bence.

  34. oha lan ne demek bu şimdi adam bırakmıycam deyip duruyor.bunlar adamı göndermeye çalşıyor. ne iş.

  35. olur bakalım. Şumi geçen sene de çok kazmalık yaptı. Yaptığı kazaların çoğu da kendi hatasıydı. bu kazaları bir şekilde anlamak mümkün, herhangi bir şeye bağlayabiliriz. ama sürekli başına gelen takım hataları ve araç arızalarını anlamak hiç mümkün değil.

  36. Schumacher- avatarı

    Rüzgarı terse çevirme zamanı geldi.
    Araç düzgün çalışırsa Schumi'de biraz daha sakin atak yaparsa çok güzel şeyler olacak.
    Ama olursa işte ………….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir