Montezemolo'dan Ferrari Çalışanlarına Mektup Var

yazar:

kategori:

Sezona istenen başlangıcı yapamadıklarını kabul eden  Montezemolo İspanya’dan önce takımın büyük adımlar atması gerektiğini bildiklerini söylüyor. Fernando Alonso, İspanya’da ikinci olarak takımın hızlandığını kanıtlamıştı. Montezemolo da Alonso’nun şampiyonada liderlerden biri olmasının takımı ateşlemesi gerektiğini düşünüyor.

Montezemolo, Ferrari çalışanlarına yazdığı mektupta, “Şampiyonluk şu anda bizim elimizde. Şampiyonluğun ucu açık ve şimdiye kadar baskın bir güç görmedik.Otomobili geliştirmek için gösterilen yoğun çabalar, Alsonso’nun mükemmel yeteneğiyle de birleşince, beş yarışın ardından şampiyonaya liderlik eder duruma geldik. Bu başarının üzerine ekleyerek devam etmeliyiz. Her birimiz, ki buna kendisinden beklediğimiz puanları kazanması gereken Massa da dahil, fabrikada ve pistte elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.”

“Sürekli iletişimde olduğum Domenicali’den hepinizin ne kadar sıkı çalıştığını duyuyorum. Bundan hiç şüphem yok. Şampiyonluk sadece bize bağlı; yeteneğimize, yaratıcılığımıza, kararlılığımıza ve en iyi olduğumuzu göstermek konusundaki hevesimize” diyor.


Yorumlar

  1. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    o ağırlık, sandığın kadar fark yaratmıyor. 1kg o pistte 0,030 veya 0,035 civarı fark ediyor. aracın o farkı yaratmasının esas sebebi pilotu.

  2. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    takım olarak Lewis'i şampiyon yapmamak için çok çaba sarfediyoruz herkesin de şahit olduğu üzere. yinede adam elinden geleni yapıyor helal olsun. monacoda aero ilk planda değil, yani iyi pilot,iyi çekiş,mekanik tutunma.. tabi lastik çalışmıyorsa hepsini at çöpe 😀

  3. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    yarım saniye kadar fark yok kardeş.öyle olsaydı benzinimiz bitmezdi.o farkın yarısı benzinden.şuan bizim için tek tehlike alonso

  4. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    yanlış anlama ama hayal gücün çok gelişmiş

  5. Herşey öyle olsa o zaman da Fernando bu kadar yırtmazdı kendini, rahat takılırdı.

  6. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Kardeş her şey istediğin gibi olmaz bu spor böyle bir şey,zaten Ferrari Alonsoya iyi araç vermek için uğraşıyor geçen seneden beri ama yaptıkları araçın kusursuz olacaklarini nasil bilsinler bu şartlar kurallar dahilinde en hızlı aracı üretmek klay değil ama şu anda iyi duruma doğru ilerliyoruz Monaco yine çok heyecan verici olacak.

  7. fernando alonso avatarı
    fernando alonso

    ah be şimdi ferrari sezon başlangıcında iyi bir araç üretseydi alonso açmış farkı şampiyonluğa doğru ilerliyordu. her sezon aynı senaryoyu izliyoruz. ferrari 1 kez olsun alonsoya iyi bir araç verse gerisi her türlü gelecek garanti bu zaten ama bi türlü yapamadılar şu işi. adamın kariyerinide yediler bu zoruma gidiyor ya hakeden haketmediğini alınca üzülüyorum gerçekten.

  8. Okuduk patron, selam eder ellerinden öperiz.:)

    Öyle yada böyle Scuderia şu halinde bile şampiyona da bu konumda olabiliyorsa diğerleri kendilerini tekrar tekrar bi tartmalılar.
    Fernando olmasa makara konusu olacaktı takım. Adam cidden yırtıyor gibi duruyor kendini.
    Monaco da yırtayım derken hata yapmasa bari.

  9. Ferrari%100 avatarı

    Çok haklı şampiyonanın önü açık MASSA da şampiyonluk potasına girme ihtimali bulunuyor

  10. monacoda mclareni göreceğiz. sezon başından beri bakarsak hamilton ve mp4-27, alonso ve ferrari pit ve strateji ekibinden şüphem yok. Şüphem ferrari aracının hızı ve mclaren pit ve strateji ekibindedir. lotustan bile ümidi kestim sayılır.

  11. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Kardeş yorumunu baştan sona kadar okudum ancak,Mclarenin sorunları böle devam edemez bunuda düşün Hamilton su anda sorun yasıyor ama ilersi için konuştum ben mesela şöle düşün,Hamilton ceza almasaydı pit ekibi normal işini yapsaydı en büyük favori Lewis neden çünkü altındaki araç kusursuz ve dayanıklı hiç bir teknik sorun yok lastikler konusunda hem fikirler,Hamilton şu anda griddeki en iyi araca sahip olduğunu gösterdi bunun farkı bile yüksek yarım saniye! Barcelona auro dinamiğin en etkili pistine sahip ona bakarak konusuyorum yani o pistte hızlı olan tüm pisttlerde en iyisidir Luca en iyi biz olacaz diyor bende ona DUR derim önce Mclarenin hızını kesmesi lazımki buda kolay bir şey olmayacak çünkü her yarısda farkı acıyorlar 0.3 den 0.5 cikti fark sıralamada Mercedes poleyi alırken 3 haftalık aranın ardında Mclaren ne yaptiysa Hamiltonın aracını En hızlı En güçlü araç yaptı, Monacoda Pole yine Hamiltonun derim paramı o araca yatırırım çünkü her şeyiyle güçlü araç Ferrari bu konuda tüm hünerlerini koymalı Hamilton sorun yasamassa pitte yarisi kazanir,Her şeyiyle kendini gösterdi araç mükemmel.

  12. Öyle bir yazmış ki monacoda ferrariler yerine uzay mekikleri filan yarışacak. massa'ya da değdirmeden geçmemiş.

    Alonso ile zaten şampiyonluk yarışına dahiller. Alonso faktörü ile zaten diğer araçlardan daha hızlı olduklarını gösterdiler. Harika pit stoplar yaptılar mesela.

    Micha3L Schum4cheR ve daha bir çok kişi ispanya da hamiltonun mclareninin ferrariden daha hızlı olduğunu düşünüyor. Ben buna katılmıyorum. Hamilton en hızlıydı, takımı işi batırdı, adam sondan başladı. hamilton iyi gidiyordu, pitte kendi lastiği yüzünden zaman kaybettirildi.

    takımın performansı da çok önemli burada. altındaki araç hızlı bile olsa, mclarendeki bu hatalarla hamiltonun şampiyon olma şansı karthikeyanın altındaki araçla şampiyon olma şansıyla aynı. Ama Alonso, yavaş araç ama iyi bir pit ekibi ve iyi strateji ile şampiyon olabilir.

  13. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bu kadar övmene gerek yok o yarisda hamilton ceza almasaydı Alonso 3 cu olabilirdi,Su anda baskın araç yok diyorsun Mclaren bizden yarım saniye kadar önde neresi baskın değil ? Sıralama turlarını neresiyle izliyor bu adam şu anda en iyi olmak istiyorsan arayi kapatip açman gerekiyor bunu nasıl yapacaksınız,Şu anda Şampluğu konusmak yerine takımı en iyi 3 cu araç yapsanız yine Kar dır,Alonso zaten maximum alıyor araçtan daha ne yapsın adam sizler Mclareni nasıl geride bırakırız yada farkı azaltırız onu düşünün Monacoda Yine Favori Hamilton 2 haftalık arada yarım saniye kapanmaz ama şuda varki Button sorunları beni şaşırtıyor gerçekten Hamilton gibi değil sorunlar yaşıyor,buda demek oluyorki Mclaren hala sorun yaşıyor Lewis bu sene daha sakin samp adaylardan birisi ve güçlü araça sahip alonso bu sene şanslı olması için önce Hamiltonun sorun yasayip yaris disi kalmasi lazım, yada aradaki farki kapatip her yarisdan puan almaya bakıcak baska türlü olmaz, sampluk icin zorlamalıyız yoksa bu sezonda en iyi biz diyemeyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir