Raikkonen Finlandiya Rallisi'ne Katılmak İstiyor

yazar:

kategori:

Geçen senenin sonunda WRC’den ayrılan Raikkonen, Formula 1’de tatil dönemine denk gelen Finlandiya Rallisi’ne katılmayı hedefliyor.

Ancak Lotus, daha önceki sürücüsü Robert Kubica ile yaşadıklarından dolayı bunun için isteksiz olabilir.

Son üç Finlandiya Rallisi’nde mücadele eden ve WRC’de iki sezon yarışan Raikkonen’in bu senedeki en iyi sonucu 2010 Türkiye Rallisi’nde aldığı beşincilik olmuştu.

Raikkonen “Takvimime uyduğu için bu sene Finlandiya Rallisi’ne katılmak isterim ancak bunun anlaşmama uygun olup olmadığını takımıma sormalısınız.” dedi.


Yorumlar

  1. padokta dondurmanı ye gazozunu iç , çayı da ben ısmarlıyayım, ne işin var rallide şimdi, millet zaten diken üstünde ……

  2. Güzelmiş. Lotus aslında bir çiçek adı 😉

  3. Erdi  Akkaya avatarı

    ulan ne işin var orda be.gidicen kubica gibi kolunu bacağını kırıcan.otur oturduğun yerde inşallah lotus'da izin vermez.

  4. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    RAi GENE cıvıtmaya başladı. kardeşim otur oturduğun yerde biraz ya. nasıl profesyonellik analyışın var anlamak güç senin için para harcayan risk alan bir lotus takımı var ortada altındaki araç da az buz hızlı sayılmaz. Sezona odaklanacağına aklın bir karış havada rallyy den bahsediyosun. Neyseki Alonso geldi saç baş yoldurtamıcaksın artık bize az da renocular çeksin senin kompleksini

  5. karla kaplı zemınde araba kullanmak ayrı bır kabılıyet ıstıyor raide sınırları zorlamayı seven bır pılot kendısı ıcın ıyı bır sınav olur.

  6. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Lotus diye bir müzik grubu var. Fena değil tarzları.

  7. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Kubica olayından sonra takım Rai ile anlaşırken bunları konuşmuş olmalı. Zaten Kimi gibi bir pilotun böyle bir istekte bulunması da normal. Takımın bunları çoktan konuşmuş olması gerekiyor.

    Bir kriz yaşamayalım da…

  8. Aman buzadam Kubica gibi olma. Korktum vallahi.

  9. Kendini mutlu hissetmesini sağlayacaksa gitsin ama bu tür etkinliklerin tehlikesini bile bile niye şansını bu kadar zorluyor anlamıyorum. Bırak sen Finlandiya rallisini falan da yarışlara odaklan kazanamasan bile inme podyumdan. Nasıl olsa kazanacaksın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir