Küçük Takımlar Monako'da Fırsat Kovalayacak

yazar:

kategori:

Caterham, HRT ve Marussia, şimdiye kadar katıldıkları hiçbir yarıştan puan çıkaramadılar ama Monte Carlo caddelerinde yaşanacak potansiyel olaylar, onlara diğer pistlere kıyasla daha büyük şans tanıyor.

Caterham Pilotu Heikki Kovalainen, puan düşünmediğini söylese de damalı bayrağı görmeleri halinde bir şanslarının olduğunu ifade etti.

Caterham: “Şu anda gerçekten puan düşünmüyorum. Sıra dışı bir yarış ve normal bir yarış hafta sonuna göre daha fazla şey olabiliyor. Bizim için öncelik yarışı tamamlamak.”

“Pistin kısa olması nedeniyle araçlar arasındaki fark da az olacak ama yine de önceki gibi bir konumda olmamızı bekliyorum. Pistin doğası yüzünden sıra kazanacağımızı düşünmüyorum ama durum daha çok şartlarla ilgili.”

“En uygun şartları yakalamak herkes için zor olabilir ve bu, bize daha iyi bir şans tanıyabilir.”

HRT’den Pedro de la Rosa ise yavaş pist olması nedeniyle daha rekabetçi olmayı bekliyor.

De la Rosa: “Fırsatlar yarışı. İşte bu yüzden rekabetçi bir takım olmadığınızda Monako’yu dört gözle bekliyorsunuz. İyi sürerseniz, süspansiyonlara çalışırsanız ve iyi bir denge yakalarsanız, diğer yerlere kıyasla daha rekabetçi olabilirsiniz.”

“Barselona’dan sonra ne tip virajların (yüksek hızlı) bize zarar verdiğini biliyoruz ve Monako’da bunlardan pek yok”

Marussia’dan Charles Pic de iyimser. Hem Formula Renault 3.5 hem de GP2’de burada galibiyet elde eden Fransız pilot, daha iyi bir performans göstermeyi umuyor.

Pic: “Monako bir parça özeldir. Çünkü pilotların hiçbir hatasına izin vermez. Bu yüzden bizim için ilginç bir hafta sonu olacak.”

“Bu tip bir pistte tempomuz nasıl diye görmek ilginç olacak. Diğer pistlere göre çok farklı”


Yorumlar

“Küçük Takımlar Monako'da Fırsat Kovalayacak” için 38 yanıt

  1. bilim değil bilişim.gidin birine facebook tan küfür edin ne oluyor görün mademki bilmiyorsunuz.

  2. rocco junior avatarı

    Bilim suçu mu?Uzunoğlu,sen başlı başına bir bilişim suçusun zaten.Burda vatanseverlikten dem vurma istersen.Herkese hayırlı kandiller.Ortamın gerilmesine izin vermeyin.Bırakın yazsın zaten artık pek sallayan kalmadı.Siz de sallamayın

  3. Dostum zaten bir insan Bulgar ile Bulgaristan Göçmeni arasındaki etnik farkı ayırt edemiyorsa onun eğitim seviyesini bilgi seviyesini irdelemeye gerek varmı ? Bence yok.Adamın kapasitesi belli bu sporu sadece ferrariden ibaret sananlar ne yorum yapabilir nede yorum kaldırabilir.Bana bulgar demesi zoruma gitmez onun burda hangi soydan olacağına bizim dedelerimiz karar verdi.

    ''Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır.'' 17.01.1931 M.Kemal Atatürk

  4. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Bir insanın Bulgar yada başka bir milleten olması,başka bir dine inanması suçmu?Arkadaşın '' F1'' yorumlarına bende katılmıyorum.Ama böyle irdelermiş gibi Bulgar arkadaş yazmak ,heleki bunu F1 gibi elit bir sporun taraftarları arasında yaymak son derece yanlış bir davranış.Bende Redbull'un büyük bir takım olduğunu düşünmüyorum ama başarılı bir takım.Ama bunu karşıdaki kişinin kökenlerine inmeden söylemek,tartışmak lazım.İster Bulgar olur,ister Arap olur,ister Rum olur.Yeterki insan olsun.

  5. Ozaman hakaret ette göreyim 🙂 ne oluyor.İnsanları doğduğu yere göre kimliklendiriyorsan sende o isimle anca kürt oğlu kürt olursun benim soyum belli en azından 🙂

  6. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    uzunoğlu bana akıl oyunları oynama.Küçük takımlar fırsat kollayacak yani ferrari ve marussia .
    bal gibi de küçük takım yerine koymuşsun hinlik yapma.
    yazıp yazıp da adminlere ağlamakla olmaz bu işler.
    beni tehdit etme bulgar kardeşim.Adam gibi yaz adam gibi cevabını al.ne resimdeki sevdiğin kişilere laf ettir ne de memleketine.ferrariye laf etmek pahasına neden bu rezillik anlamadım.
    Bilişim suçuymuş sevsinler senin bilişim suçunu

  7. yukarıda sölemek istediğim şeyi yanlış anlamışsın..

    Subjektif olarak "x takım en büyük değil deme hakkına sahipsin" ama objektif olarak konuyu tartışmaya gerek yok..

  8. uzunoglu sen ilk önce Ferrariye küçük takım diyorsun

    Öyle birşey demedim göster kabul edeyim.Resimden bahsettim senin anlayış kapasiten bu olabilir.

    sonra birisi sana cevaben takımına orta sıra takımı diyor ve sen bunu kıyaslıyorsun.Ne ekersen onu biçersin.

    Ozaman sende ekilenlerden memnun olucaksın sadece başkasının ektiklerine değil kendi ektiklerinede bakıcaksın yorumları kaldırıcaksın.

    Eğer provakatörlük yapacaksan ağlamak yok.Ağlayacaksan provakatörlük yapma.Sen onları yazmakla bir çok şeyi de kabul etmiş oluyorsun.

    Ağlayan yok ağlayan varsa derdi olanlardır.

    Birisi takımına hakaret eder diğeri face resmindekine hakaret eder diğeri memleketin bulgaristana laf eder.vesaire..Bak adam gibi yorum yazana hakaret eden veya karşılık veren varmı.

    Olayı kişiselleştirmeye kalkarsan cezasını çekersin bilişim suçları diye birşey var yiyorsa hakaret edersin.Ben memleketimle gurur duyuyorum sanamı kalmış beni eleştirmek ben ve atalarım Türklüğün savaşını verirken sen ne yapıyordun abdurrahman ? yöneticiler lütfen mesajımı engellemeden yayınlasınlar ricamdır.

  9. Kabul et sen de komik buldun 😀

  10. eyw,
    ferrari elbet peybamger değil ancak kalkıp biri ferrari gibi bi takımı gridin en dandik takımları ile bir tutuyosa orada bi durulur.

  11. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    ne bozacısı bitiyor ne de şıracısı.Bi bitmediler..

  12. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    uzunoglu sen ilk önce Ferrariye küçük takım diyorsun sonra birisi sana cevaben takımına orta sıra takımı diyor ve sen bunu kıyaslıyorsun.Ne ekersen onu biçersin.Ferrariye laf atıp da kimsenin sana veya takımına karşılık olarak laf atmamasını isteyemezsin.Eğer provakatörlük yapacaksan ağlamak yok.Ağlayacaksan provakatörlük yapma.Sen onları yazmakla bir çok şeyi de kabul etmiş oluyorsun.Birisi takımına hakaret eder diğeri face resmindekine hakaret eder diğeri memleketin bulgaristana laf eder.vesaire..Bak adam gibi yorum yazana hakaret eden veya karşılık veren varmı.

  13. elvan dalton avatarı

    Yumiyum'a duyduğum sevgiden susuyorum yoksa burada iş çığrından çıkar.

  14. rambo gitti sargon geldi dur bakalım senin yerine kim gelicek.

  15. yordunuz beni valla 😀

  16. yazıyla en büyük yani >:)

  17. yorumlarını ılgıyle takıp edıyorum cok yerınde analızlerın var

  18. yav he heeee

  19. Bende bunu demeye çalışıyorum herkes birbirine saygı duymalı bu sitede.Ferrari en eski takımmış bilmemneymiş beni bağlamıyor bazıları bunu takıntı yaptı diyede yorumlarımı onlara göre yapıcak değilim.elvan dalton ve crasher a yansız düşünceleri için tebriklerimi sunuyorum keşke herkes böyle düşüne bilse.

  20. crasher arkadaş tabii anladım demek istediğini..sadece söyleminin kolayca yanlışlanabileceğini esprili bir dille göstermeye çalıştım kızmamışsındır umarım..Bu arada hiç bir takım herkesin gözünde büyük olmak zorunda değil..haklısın..

  21. Demek istediğimi anladığını düşünüyorum.Kurallar Ferrari'nin elindeki bir çok avantajı sildi götürdü. Zaman nasıl insanları yaşlandırıyorsa kurallar da Ferrari'yi de yaşlandırdı. Sadece en eski yada çok şampiyonluğu var diye herkesin gözünde en büyük olmak zorunda değil.

  22. 1 sene önce de 2001 Monaco Gp'de Coulthard Enrique Bernoldi'nin Arrows'unu takip etmişti 35 tur boyunca..David daha hızlı olmasına rağmen Bernoldi'yi geçemediği için benzer turlar atmak zorunda kalmıştı..

  23. elvan dalton avatarı

    Peygamber mi Ferrari. Niye bir tutulmasın.

  24. Aynı mantıkla bakarsak R.Madrid de İspanyanın..Değillemenin Değillemesi:)

  25. ferrarinin performansı son yıllarda istenilen seviyede değil bu doğru ama hala en büyük takım oldugu gerçeğini değiştirmiyor, kalkıp sen bana liverpol ingilterede suan en büyük klup dersen he der geçerim.

  26. K bakma ama Liverpool da İngiltere'nin en çok şampiyon olan takımı…

  27. elvan dalton avatarı

    2002'de Frentzen Arrows'uyla Barrichello'nun Ferrari'sini arkasında tutmuştu. Hatta görevliler Frentzen'e mavi bayrak sallamışlardı bir süre yol versin diye. Belki Caterham bunu başarabilir bu yarış.

  28. anıl cem  arslan  avatarı
    anıl cem arslan

    40 yıllık tinerciyim ben böyle kafa görmedim

  29. f1 in EN BÜYÜK takımını sen kalkıpta marussia ile bir tutarsan burada iş çığırından çıkar sayın uzunoğlu.

  30. uzatır dediğiniz durum baştan beri var zaten, şahısın her yorumu ferrari ve alonso yu hedef alan hakaretlerle yazılmış yorumlar,

  31. Kontrollerde birşeyler değişti sanırım, geçenki istek yazınızdan sonra site huzur doldu resmen. teşekkürler.

  32. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    YumiyuM;
    Yazdığım ileti örnek olur diye düşünmüştüm ama olmamış belli ki…
    Tepkinizi benimkine benzer şekilde dile getirebilmiş olsaydınız iletiniz hâlâ burada duruyor olurdu.

    Sinan Uzunoğlu Ferrari'yi küçük takım olarak görmek istiyorsa bu O'nun bileceği iş. Gerçekten büyük olanı küçültmez sonuçta.
    Tepkilerinize dikkat etmezseniz iş çığrından çıkar.
    Elbette Sinan Uzunoğlu da uzatır ise O'nun için de birşeyler düşünülür..

    Saygılar

  33. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Nerde onu anlayacak kafa??

  34. site şu şahsiyetin yorumunu silmiyor ama benim yorumumu siliyor gerçi pek değişen bişe yok ben lafımı söledim o adrese gitmiştir saygılar.

  35. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    Belki de bu fotoğraf, Marussia gibi bir takımın Ferrari gibi bir takımı alt edebilme fırsatını yakalayabileceğini gösterdiği şeklinde yorumlanabilir…

    Arkada Marussio ve öndeki fırsat, Ferrari!

  36. rezil bi kişiliğin var bu yaptıgın yorumla bunu tescillemiş oluyosun yazıkk çok yazık

  37. Resim çok güzel küçük takımlar fırsat kovalayacak Ferrari-Marussia

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir