Hamilton ve Button Monako'daki Hayatlarını Anlatıyor

yazar:

kategori:

Hamilton, bazı özel sebepler ve ayrıca vergilendirme konuları nedeniyle bu sene Zürih’ten Monako’ya taşınmıştı. İngiliz pilot İsviçre’nin çok güzel bir ülke olmasına rağmen kendisi için fazla sakin olduğunu düşünüyor.

“Bir restorana gitmek için bile saatlerce yol giderdim. Burada her gün güneşli ki bu çok fark ediyor. Oturduğum yere çok yakın olan harika restoranlar var. Yine yakın bir spor salonu var. Yüzme havuzu var. Önceden spor salonuna gitmek için yarım saat yol gitmem gerekirdi.”

“Buraya taşındığımdan bu yana daha mutluyum. Her gün pistte koşuya çıkıyorum. Neredeyse her gün pistte bir tur atıyorum ve en sevdiğiniz pistte buna yapmak inanılmaz bir şey. Tünelden geçiyorum. Burada olduğuma inanamıyorum.”

“Her gün ‘Vaov. Önceden Michael ve Ayrton gibi efsanelerin yarıştığı pistte koşuyorum. Artık ben de o pilotlardan biriyim. Hem de burada yaşıyorum.’ diyerek kendinizi çimdiklemek istiyorsunuz.”

Bir süre Monako’da yaşayan ancak şu sıralar Guernsey’da,e ikamet eden Jenson Button da şunları söylüyor.

“Geçen hafta burada yedi günde tam beş kere bisikletle dışarı çıktım. Bu harikaydı. Dışarıda zaman geçirmeyi çok seviyorum. Burada hava da daima güzel. Guernsey’da fazla yağmur yağıyor ve bulutlar yüzünden bazen önünüzü bile göremiyorsunuz. Guernsey’i de seviyorum ama kötü havayla bazen anlaşamıyoruz.”


Yorumlar

  1. monaco dünyanın en pahalı şehri. Avenue Princesse Grace caddesinde bir dairenin m2 fiyatı ortalama 150 bin dolar. Zaten m2 bedelinde ilk 5'te 3 fransız şehri var champ elyses'in ara sokaklarından birinde 65m2 bir dairenin 1milyon 50bin euroya satılık olduğunu görünce önce yuhh sonra da resmini çekmiştim ama aslında ucuzmuş.

  2. tam yerine koymuşsun valla cok güldüm çok yaşa emi saygılar

  3. elvan dalton avatarı

    Mahallenin Muhtarları'nda mahallenin delisi vardı elinde direksiyonla dolaşan, ona benzemişler.

  4. Schumacher- avatarı

    "Her gün 'Vaov. Önceden Michael ve Ayrton gibi efsanelerin yarıştığı pistte koşuyorum. Artık ben de o pilotlardan biriyim. Hem de burada yaşıyorum.' diyerek kendinizi çimdiklemek istiyorsunuz."

    Nokta

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir