Schumacher: "İlk İzlenimlerim Olumluydu"

yazar:

kategori:

Schumacher “Her zaman Monaco’da ilk turlara çıkmak ve böylesine özel yerde tekrar ritm tutturmak harikadır. Daha bu sabah ilk antrenmanlarda güvenliğin geçen seneye göre geliştirildiği yerleri gördüm ve organizatörlerin her sene işlerin daha iyi olması için zorlaması harika.”

“Bugün hava koşulları karışıktı ve kesin bir şey söylemek şu an için güç ancak temel olarak pist üzerindeyken araçta hislerim olumluydu.” dedi.

Ross Brawn “Monaco’da makul bir ilk gün geçirdik. Açıkçası pist koşulları sürekli değişiyordu ve 2. antrenman seansındaki yağmur bu tür şeylerin burada olabileceğini hatırlattı.”

“Bakmamız ve çalışmamız gereken çok fazla veri var. Genel olarak hafta sonuna iyi bir başlangıç oldu.” dedi.


Yorumlar

  1. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    Sumı son yarışda tam bir hayal kırıklıgı yasattın bana ve taraftarlarına,hadı dıgerlerı şansızlıkdı tamm,ama dediğim gibi son yarış tam bir hayal kırıklığı,artık senden gerçekden üstün performanslar beklıyoruz efsane…

  2. utku güneş avatarı

    hadi be schumi . 2-3 yaris arka arkaya basarsan ztn rosberg bebesini siliceksin. tek ihtiyacin olan kendine bir daha guvenmek. ayrica zekanada hayranim bu kadar saldiriyi bu kadar iyi yonetmek cok az insanin yapabilcegi bisey

  3. q1 de elenir…

  4. büyük olasılık ilk bölümde elenir bu dandik aracla…

  5. arkadaslar bu yarisi iyi izleyin bu yarista cooook sey olacaaak cooook evlere senlik olacak bu yaris…

  6. Shumi' ye lafım yokta bu mercedes ne zaman yüzümüzü güldürecek 🙁

  7. Harika olan sensin be efsane:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir