"Schumacher, Kalmak için Takımı İkna Etmeli"

yazar:

kategori:

43 yaşındaki Schumacher, sene sonunda bitecek olan anlaşmasını uzatma görüşmelerine henüz başlamadı ve ayrılması halinde yerine Paul di Resta’nın düşünüldüğü söyleniyor.

RTL’ye konuşan Danner: “Şahsen, iyi bir seviyede devam ederse mutlu olurum. Çünkü şu anda biraz yaşlı görünmeye başladı.”

Danner, Schumacher’in 2013’te de takımda kalmak istediğine inandığını ama devam etmenin “artık sadece Alman pilota bağlı olmadığını” ifade etti.

Danner: “Takımın onu istemesini sağlamalı”

Mercedes’ten Nick Fry da Schumacher’in bu sene istediği sonuçları alamaması halinde spordan ayrılabileceğini düşündüğünü dile getirmişti.


Yorumlar

  1. takuma satonun açık olan kaskının camına,kapatacak şekilde tokat atar gibi vurması aklıma geldi bir anda ( spa pistimiydi ne, yıllar önce ) adam haklı daha ne yapsın…..

  2. gel doğru yola gel imana gel huzura gel baba gel korkmadan gel pişman olmayacaksın gel ne olursan ol yine gel mevlanaya gel 🙂

  3. Schumacher yoksa bende yokum .

  4. evet ya son monaco gp demiştin ben son yarış diye anladım ince detayı hatırlattığın için teşekkürler

  5. İnşallah. yarışı iple çekiyorum yeter artık bitsin bu şanssızlık. Bu arada bütün Schumi fanlarını gusül abdesti almaya davet ediyorum 😀

  6. Son yarışındaki hatanın ardından sanırım kendiside üzerinde bir baskı yarattı, ancak o bunların üstesinden gelebilecek profesyonellikte ve psikolojide bir insan.

    Bende sezonunun monacoda başlayacağına inananlardanım.
    Umarım onun için herşey mükemmel gider ve 2006 da japonyada yanından giden şans melekleri burda yeniden kucak açarlar.

  7. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Schumacherin Son Monaco Gp'si diyordum, yani Son yılı ve son kez Monaco'da yarışıyor..Ben bu yıl emekli olacaığını düşünüyorum..

  8. hani bu hafta sonu schuminin son yarışını izleyeceğiz diyordun:))) inşallah schumi monacoda harika bir geri dönüş yapar. umarım massanın da yarışı iyi gider bu iki pilot üstündeki baskı hayli yüksek

  9. Schumacher Nerde Ben Orda avatarı
    Schumacher Nerde Ben Orda

    katılıyorum artık çok büyük bir yük var üstünda bu haftasonu çok iyi bir sonuç alması lazım..eğer yine yarış dışı olursa bizde dahil moralmen iyiice çökeriz..yani sabırda bir yere kadar eğer kendiliğinden yarış dışı kalmazsa başka biri çarparsa v.s o zaman Schumacher harbiden sinirlenir bu sefer direksiyonu atmaz çarpanın kafasında kırar.

  10. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Schumacher'İn sezonu Bu hafta sonu başlayacak, bundan eminim.

  11. Schumi olmasa bu takım bu kadar gündemde olup bu kadar reklam alabilir miydi acaba gerekli gereksiz herkes konuşuyor kimin kimi ikna etmesi gerektiğini herkes biliyor. 3 yıldır bir arpa boyu yol katedemeyen,sene başındaki ufak avantajını her yarış kaybedip şu an griddeki 5.hızlı takım konumuna düşen takım üzerindeki baskıyı schumiyi harcayarak atmaya çalışıyor yazık gerçekten umarım sezon sonu bırakır da neyin ne olduğunu görürüz kaçmak için bahane arıyorsunuz zaten dilerim defolup gidersiniz f1'den

  12. schumaherin kalması için kendini ispat etmesi deyilde, siz onun kalması için neler yaptınız kendinize bi sorun bi gözden geçirin bakalım, adam bugün kendi isteğiyle gidiyorum dese , haklı, çunki rezil bi araba verdiniz ve geliştirmekten acissiniz ve schumiyi suçluyorsunuz, o zaten kendini her yarış kanıtlıyor, ama siz pit te lastigi takmadan gönderiyorsunuz ve halen aracınızla uzun düzlük aramak zorundasınız ki orda bile başarılı olamadınız, siz yatın kalkında schumi mercedes' i bu kıvama getirmede size önayak oldu, bukadar reklam ve sponsor kazandınız onun sayesinde, ona dua edin, şimdi birde utanmadan kendini bilen bilmeyen schumi hakkında konuşuyor, insan bi döner bakar neler oluyor, bu adam yarışlarda neler yaşıyor diye….

  13. Mercedes taraftarlığı diye bişey olamazki zaten, 3 yıllık takım.
    Schuminin adı bu sporda Mercedesden daha büyük.
    Nereye gitse onunla gidecek bir sevenler topluluğu olacaktır yanında.
    Schumi Mercedesden ayrılınca, ruhsuz bir beden kalacak geriye, yani ceset….

  14. Ne alakası var, adamı emekli ettirirken içindeki ateş sönmediğinden geri döndü, yıllarda bu yarışları domine ettiği için ve erişilmez olduğu için sevmeyeni de çok.
    Şimdi biraz sıkıntılı günler yaşıyor diye herkes yüklenmeye çalışıyor.

    Bu seviyeye gelmiş bir adamın böyle laflara pabuç bırakacağını sanmıyorum.
    Kazanmadan hiçbiryere gitmeyecektir.

  15. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Evet, Kesinlikle Katılıyorum..Ama ben Schumacher Giderse, Raikkonen'i destekleyeceğim..

  16. utku güneş avatarı

    arkadaslar mercedes gp nin taraftarlarinin buyuk bolumu belkide yuzde 80 i aslinda schumacherin hayranlari. ben boyle dusunuyorm. schumiyi bu sekilde f1 uzaklastirirsalar taraftarlarin hicbiri mercedese bagli kalmicaktir. sahsen bende boyle bi durumda oldugum icin, schumi giderse seneye efsaneyi yasadigimiz ferrariyi desteklicem

  17. Sorma iyiki de video vardı yoksa adam işsiz kalmayla karşı karşıya kalacaktı garibim.Ana-baba çocuğa ayıbı öğretmezse o da gider kekeme diye koskoca adamla dalga geçer.Biz küçükken büyüklerden çekinirdik,kendi yaşıtlarımızdı dünyamız şimdiki çocuklar büyük felan da anlamıyor sanki kırk yıllık ahbabı.Yalnız videoyu ilk izlediğimde çocuk kolum diye bağırıyodu kafası yarılmış:)Yav gülermisin ağlarmısın kafayı yardırmaya değer mi?Ya da adamın haysiyetini,duygularını incitmeye.Bak yine gülesim geliyo horozlan horozlan sonra deynaaann sapını yiyince taksi gibi kaç:)Hey Allahım Terbiyeli,saygılı,ayıbı,edebi,adabı bilen nesiller çoğalır inşallah…

  18. Ağzına sağlık kardeşim. Duygularıma tercüman olmuşsun..

  19. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Keşke hiç geri dönmeseydi.2006 dan sonra F1 le tanışmış olan arkadaşlara haksızlık gibi olmasın ama bu durumlara düştüğünü göreceğime hiç dönmeseydi daha iyi olurdu.Şumiye söylenen lafların artık yavaş yavaş doruğuna gelmekteyiz.Korkarım ki çok yakında Şuminin Mercedeste yarışmak için ücret ödediğine dair asparagas haberler bile çıkabilir.Allah korusun.

  20. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    çöpçü kekeme ,mahallenin gençlerinin sürekli takıldıkları dalga geçtikleri biri ,olaydan sonra çocuğun ailesi çöpçüye dava açıyor ve çöpçü işinden atılma noktasına geliyor bunun üzerine bu videoyu çeken çocuğun arkadaşları çocuğun hatalı olduğunu kanıtlamak için bu videoyu vicdan yapıp çeşitli internet sitelerinde paylaşıyorlar ve izleyenlerin kamuoyunun tepkisi üzerine aile davayı geri çekiyor ve çöpçüden özür diliyorlar ,burada hatalı olan kişi kafasına 12 dikiş atılan vatandaştır .

  21. Olayın geldiği noktaya bakın.
    Ezik muamelesi yapmaya çalışıyolar resmen.
    Yaw sen kimden bahsettiğinin farkındamısın?
    Kim kimi ikna etmeli? Takım bu adama kalması için yalvarmalı.
    Schuminin ispat etmesi yada kanotlaması gereken bişey yok.
    Formu ortada, takım arkadaşının puan olarak gerisinde ama hız olarak gerisinde değil.
    Şampiyonluk mücadelesi veremiyor olması yaşlı olduğundan değil aracın başarısızlığından kaynaklanıyor.
    Sanki Schumi eskiden hiç kaza yapmıyormuydu? olaylara karışmıyormuydu? yine aynıydı yine hırslıydı. Şimdi yürütülen bu psikolojik baskının amacı nedir?
    Di resta gelince bunların hepsi komisyonmu alacak napacak anlamadım.

  22. burada abuk subuk yorum yapıp kaşınan veletler için de bir süpürgeye ihtiyacımız var 🙂

  23. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Yanlız çöpçü sapıkmış galiba.Çocuklar şakalaşıyor diye dövmüş.Çocuğun kafasında 12 dikiş var.Çocuğun röportajını dinledimde sakin biri gibi.Hırt yada delikanlı tayfası modunda değil.

  24. schumi'nin başardıkları tartışılmaz kendini kanıtlamış efsaneleşmiş bir isim.

    fakat f1 her zaman başarı ister istikrar ister. schumi'nin yaşadığı şansızlıklar puan tablosunda görmek istemeyeceğimiz bir durum oluşturmuş. insanlar sonuca bakarlar yaşanılan şansızlıklar, yarı dışı kalmalar önemsenmez önemli olan kaçıncı bitirdiğin ve kayda değer puanlar almandır. sonuç tatmin edici değilse kim olduğunun bir önemi yok hale ki takım arkadaşının açık ara arkasında kalmışsan. geçmiş başarılar önemli fakat yeni başarılarla taçlandırılmaları gerek f1 bir şampiyona ve bu şampiyonada alınan sonuçlar isimlerden daha önemli bence…

  25. Mercedes = Schumacher. Michael Schumacher ayrılırsa Mercedes in aynı ilgiye ve taraftar desteğine sahip olacağını mı sanıyorlar.Takımı ikna etmesi gerekiyormuş,bırak Allah aşkına.Michael Schumacher ismi dahi yeterli

  26. Schumacher- avatarı

    Bu medyada gündeme düşmeye çalışan adam kim ?
    İlk 5 yarışın 3'ünde takım tarafından problem yaşadığını bilmezmisin ?
    Sıralama turlarında Rosberg ile aynı tempoyu tutturup hatta geçtiğini bilmezmisin ?
    Sen kimsin ?

  27. Haklısın Schumi olmasaydı bukadar polularite elde edemeyeceği kesindi.

  28. Christian Danner belli ki F1'i pek sıkı takip etmiyor. Mercedes Schumacher ile sözleşme imzalamaya çoktan razı ama Schumacher bunu henüz kabul etmedi.

    Asıl Mercedes'in Schumacher'i ikna etmesi gerekiyor.

  29. Shumi isterse her türlü kalır.

  30. elvan dalton avatarı

    Danner kim ya. Ağzı olan konuşuyor arkadaş. Şumi'nin adı bile takımın bugünkü ilgiyi görmesini sağlıyor. Ne Ross Brawn ne Rosberg takımın bu ilgiyi ve sponsorları çekmesini başaramazdı. VArlığın yeter Şumi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir