Stewart'tan Hamilton'a Mclaren'de Kal Çağrısı

yazar:

kategori:

Son günlerde Hamilton’un Mclaren geleceği hakkında farklı söylentiler çıkıyor. Bir söylentide Mclaren’in Hamilton’a ödediği maaşı yarıya düşürmeyi istediği söylenirken bir diğerinde takımın 5 senelik 150 milyon dolar teklif ettiği söylendi.

Stewart “Mclaren olmadan Lewis Hamilton, kariyerinin kendisini getirdiği koşullarda olmazdı. Ve Mclaren sadece geçmişin değil, şu anın da en büyük takımlarından birisi.”

“Harika mühendisleri var. Kazanmak için yatırım yapıyorlar. Red Bull’un harika bir tasarımcısı, Adrian Newey var ancak Mclaren’in yapabileceğinden daha fazla, her sene şampiyonluk mücadelesi verebilirler mi?”

“Mclaren’e tek alternatif onlar ve çünkü Ferrari’nin de ne yapacağından emin olamazsınız.”

“Kazanan bir araç yapsalar bile takım arkadaşı olarak Fernando Alonso olur.” dedi.


Yorumlar

  1. hamilton neden mclarenden ayrılsın? nedeni var mı? en iyi takımlardan biri şuan, en rahat ettiği, bildiği yer. neden yer değiştirip kariyerini tehlikeye atsın? mclaren griddeki en istikrarlı takım bence. bakın 2009dan beri nasıl yükseldiler.

  2. yahu zaten gidecek yer mi var 😀 heryer dolu, dolu olmasa bile en iyi seçenek McLaren.

  3. Erdi  Akkaya avatarı

    bunu şöyle açıklayabiliriz.galatasaray alt yapısından yetişen ve galatasaraylı olan başarılar elde etmiş bir oyuncu fenerbahçe'ye transfer olmak istemez istetmezler 😀
    bu durumda onu andırıyor.hamilton mclaren takımına katıldığında 11 yaşındaydı.mclaren onu elinden tuttu ve buralara kadarda getirdi.yanlış anlamayın hamilton torpilli anlamında demiyorum.hamilton'da yetenek olmasa zaten buralara getirmezlerdi adamı.o yüzden hamilton mclarenden ayrılmaz mclarende onu kaybetmek istemez böle bir olasılık yok diyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir