Rosberg Alınan Takım Sonucunun Altını Çizdi

yazar:

kategori:

Alman pilot, Çin’de ilk cebi elde etmiş, aynı gün takım arkadaşı Michael Schumacher 3. olmuştu. Bu sefer Monte Carlo’da roller değişti ve Schumacher sıralamada zafere ulaştı; gerçi cezası nedeniyle yarınki yarışa 6. başlayacak.

Rosberg: “Bugün takımın aldığı sonuçtan memnunum; özellikle de geçen birkaç hafta da ekip olarak gösterdiklerimiz adına. Çin’deki galibiyetimizden sonra bazı zor yarışlar geçirdik ama işleri tersine çevirmek için çok fazla çalıştık. Bugün takım olarak zirvedeyiz; bunu görmek harika. Bizim tekrar öne çıkmamızı sağlayan herkese teşekkürler.”

Alman pilot, performansı için takım arkadaşını da tebrik etti.

Rosberg: “Sorunsuz bir sıralama geçirdim ve yarış için iki yeni süper yumuşak lastik sakladım. Ama öğleden sonra mücadele çok yakındı. Formula 1 adına inanılmaz ve muhteşem bir şey.”

“Michael’ı tebrik ediyorum. Muhteşem bir iş çıkardı. Elbette ceza alacağı için üzgünüm ama bu demek oluyor ki Monako’da ben ilk çizgide yer alacağım. Ve geçişin zor olduğu bir yarışta bu, başlangıç için harika bir yer.”


Yorumlar

  1. Rosberg, Schuminin sözleşmesinin uzatılmasını ve takıma kalmasını istediğini söylemişti.
    Bugün Schumi yarışı kazanırsa rosberg fikrini değiştirecektir:)

  2. aynen rosberg her zaman öncelikle takımını vurguladı sonra şahıslar geldi hatta çinde starttında mühendislerim olmasa bu kadar iyi start alamazdım dedi

  3. yok yazmayım yazmayım diyorum yine dayanamıyorum ben schuminn harika bir pilot olduğuna geçen sezonun 2.yarısından sonra karar verdim öncesinde sevmezdim ama şimdi garip bir şekilde seviyorum ula başarılı olmasınıda istiyorum çünkü hak ediyor.rosberg schuminin cezasından dolayı üzgün olduğunu söylemiş schumi yide tebrik etmiş ama bir gerçek var schuminin cezasından dolayı 6.sıra startı var (haa bu tartışılır) ama rosberg ilk çizgiden start alacak bunun önemine vurgulamış yani schuminin şanssızlığı bir anlamda rosbergin şansı olmuş rosbergde bu durumu dile getirmiş ne var bunda.ayrıca durum rosberg ve kimi nin lehine olmasa bile aynı şeyleri yazardım objektiflik benim kanıma işlemiş

  4. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    sıralama turlarını türkçe izleyebileceğim link varmı arkadaşlar ? şimdiden teşekkür ederim .

  5. Garip dediğin doğru ama vurguladığın şey yanlış.

    Yanılmıyorsam 1. olduğunda da takımını unutmazdı Nico.

  6. yıllardır özledigimiz bir kare yarın insallah bir de podyumla taclandırır. ferrari taraftarı olarak alonsoyu destekliyorum ama en az alonso polu almıs kadar sevindim. izlerken de duygulandım biraz 2006da monzada emekli olacagını acıkladıgı gun geldi aklıma. yıkılmıstım adeta artık f1 izlemem herhalde falan diyordum ama oyle olmadı durum:) hatta eskiden schuminin rakibi diye nefret ettigim alonsoyu destekliyorum su an ama bu gune kadar ferrari koltuguna oturmus direksiyonun başına gecmiş her pilotun benim için ayrı bir yeri var buna schumi de dahil kimide barrichello da.

  7. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    ben ben ben, bu çocuk niye böyle…

  8. Schumacher- avatarı

    Rosberg'in evinin duvarına asmak lazım 🙂 🙂
    Şaka bir yana ikiside çok iyi iş çıkarttı.

  9. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Bu anda içi gitmiştir heralde 😛

  10. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    ceza alacağı için üzgünüm ama bu demek oluyor ki Monako'da ben ilk çizgide yer alacağım

  11. Kendi alamadı ya, altı çizilen takım sonucu olmuş…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir