2012 Monako GP – Yarış Başlangıcı

güncel facebook video sitesi facebook video

2012 Monaco GP Start Görüntüleri


Yorumlar

  1. kobayaşi hiç bir f1 pilotunun yapamadığını yapmış orda hiç kimse görmedimi 🙂

  2. Schumacher Nerde Ben Orda avatarı
    Schumacher Nerde Ben Orda

    Grosjean sonuna kadar suçlu böylesine dar bir bir pistte kimsenin birbiri üstüne kırması diye bişey olamaz Schumacher sonuna kadar dayanmış sağ tarafa doğru Grosjean ise çaylaklığın vermiş olduğu birşeyden dolayı böyle bir şey yapmış.Kasıtlı değildir bence ama Alonsoya geçildi sonrasındada Schumacher'e geçilmemek için kapandı ama çok amatörceydi eğer schumacher'in ön süspansiyonu kırılsaydı o zaman olaylara bak derdim grosjean 10 sıra grid cezası alabilirdi Kanada için..bu arada Monaco Kanadanın düzlüklü versiyonu çekiş gerektiren fazla hızlı viraıjı olmayan bir pist.Mercedes favari bence burada uzun düzlüklerde yardımı çok olacaktır Schumacher'den pol ve yarış galibiyeti gelecektir..

  3. Bu grojana hiç ceza gelmedimi şimdi?
    startta serseri mayın gibi kalkt 2 kişiye direk çarp, onların ve arkadan gelenlerin yarışını mahvet ama ceza yokmu?

  4. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    bu KROSJEAN ne zaman bırakcak bizim yakamızı arkadaş ?

  5. schumi'nin onboard'ı herşeyi açıklıyor.gro startta yer kazanmak yerine yerini kaybetmemeyi esas aldığından bilinçsiz olarak direk alonso'nun üzerine kırıyor iş işten geçtiğini anlayıncada yine bilinçsiz olarak sol tarafa kırıyor ve aynaları kontrol etmiyor haliyle kaza kaçınılmaz oluyor ciddi anlamda çok ham bi pilot.

  6. Aynen öyle. Ama bazı kişiler pilotaj hatası olduğunu kabullenemediler bir türlü.

  7. bende onu demey çalışıyorum.sol tarafta birilerinin olduğunu görmedi.dikkat ettiyseniz videoda kafasını o anda hiç hareket ettirmiyor.yani önüne bakıyor.

  8. Bu adam bir BALTA.

  9. grojeanın yaptığı bilincli bi hareket deyil sadece bi pilotaj hatası.uzatmanın bi manası yok

  10. Saatli bomba gibi yeminle tamam kendi halinde temposuna şuna buna bi şey demem de mücadelelerde ham daha.Schumacher neticede teknik arızadan yarış dışı kaldı ama yinede adama 2 sıraya mal oldu fırsattan vettel de geçti raide geçti, ki zaten rainin arkasında kalması da öyle yabana atılır bi saniyeye mal olmadı schumachere.Raikonen elbette işini yaptı ama kaybettiği saniyeleri tekrar almak yerine öndekilerden alacaktı schumacher grosjean böyle bi hata yapmasaydı.

  11. Bu yüzden Grosjean çok kaza yapıyor zaten.

  12. Bu olayın saygıyla ilgisi yok ki.

  13. Arkadaş grosjen'i bi anlayamadım ki.Startı alır almaz schumacher iyi kalkıp Grosjeanın sağına yöneliyor yönelmesiyle Grosjeanda aynı tarafa kapanınca adam soldan tertemiz uzayacağı yeri seçip gidiyor düdük gibi yerde niye agresif atraksiyonlar yapıyor ki bu grosjean?Start anı bu arkadaş düdük gibi yerde öyle hengamede koskoca alanmış gibi hamle yapılır mı?sağa kapandım tüh burdan işyok sola kaçıyım sanki kocaman ova orası.Tabi arkanda ki pilotlar bi şekilde atak yapacak seni mi bekliyecek bi aynaya bak ya da ince pilotaj yapamıyorsan böyle dar alanlarda seni aşan hamleler yapma.Adamın aracı zaten sürekli arıza veriyor bi de pistte bu arıza pilotlar buluyo.Az bi şaibe götürecek bi pozisyon olsaydı yine Schumacher suçlu derdi.Arkadaş ne Schumacheri biç ne rakip pilotları etme eyleme yaaaa

  14. hayır hayır.romain her zaman schumiye saygı duyan biridir sağdakilerden kaçmak için sol kaçıyor.tabi orada kurt schuminin olduğunu göremiyor.

  15. işte tecrübe böyle bir sey gro nun yerinde baska üst düzey pilot olsa burda kaza olmazdı yeterli alan varmıs schuminin üstüne doğru gitmis zayıf pilotların yanında veya arkasında oldunmu herzaman risk vardır schumi bunu fazlasıyla ödedi bu sene raikonen de az kalsın darbeyi yiyordu önündeki pite girmeye çalısan çaylak kaza yaptırıyordu.tıpkı geçen sene hamilton maldonado temasları gibi.

  16. Nasıl suçlamanın gereği yok?? Benim anlamadığım şey… ALonso nun önünde ve yanındakiler neden hep onun önünü kesmek adına üzerine sürüyorlar.Orada Webber olsa Webber sürer;Vettel olsa Vettel sürer;Grsjean vardı ve oda ALonso yu sıkıştımaya çalıştı.Daha geçen yarış Maldonado ALonso nun üzerine sürdü.ALonso yu sıkıştırma adına bizim aracımızda zarar görmüşdür ki belkide MSC nin yarış dışına kalma sebebide olmuş olabilir.Sauberin aracı adeta tatteravellide gibiydi.Hamilton geç kalmasa O sıkıştırmayı yaşamadan ALonso ,Grosjean dan kurtulmuş olacakdı.Grosjean ALonso yu sıkıştırmamış olsa ALonso Hamilton u geçerdi MSC de Grosjean ı geçmiş olacakdı.Gerek ALonso gerek MSC ve hatta Massa dahi acaip hızlı kalktılar.Bu sırada… bal kelimesine cevap arıyanlar Vettel e baksınlar.Cefakar arıyanlar Perez ve Button a baksınlar.

  17. DreamOfWinD  avatarı

    2.56 da grosjeanın schumacheri nasıl dışarı attığını görüyorum. Kasıtlı olarak yapıyor. schumacherin kaçacak yeri yok.

  18. 2:56 Grosjean'ın suçlu olduğunu gösteriyor.

  19. tam 2.56 ne oldugunu gosteriyor Grosjeani suclamanin anlami yok

  20. Kaza olunca Schumacher'in sağ ön süspansiyon kırıldı sandım. Darbeye dayanmasına hâlâ şaşıyorum.

  21. Alonso hamiltonun arkasından sola fırlayınca grosjean da kaçmış ama biraz fazla kaçmış. Aslında hepsine yetecek alan varmış orada.

    İzlerken ilk başta bu şekilde görememiştim. tam temaz anında gösterdiler, şumi dar deliğe girmiş gibi görmüştüm.

  22. Umur İbrahim Üstün avatarı
    Umur İbrahim Üstün

    Vettel gerçekten çok iyi kaçmış Grojean'dan. Alonso'nun aracı nasıl hasar almadı şaşırdım.

  23. Gro yine kasaplığını konuşturmuş helal olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir