Rosberg 3. Çizgiden Memnun

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Monaco’da sıralamalarda çok iyi performans gösterdi ve 6. sırayı elde etti. Williams pilotu kendi evinde aldığı bu sonuçtan dolayı oldukça mutlu olduğunu belirtti sıralamaların ardından.

Rosberg "Çok mutluyum. Araçtan mümkün olan en iyisini çıkardım ve sonuç iyi. Bugün burada gerçekten keyif aldım. Oldukça eğlenceliydi ve hep limitlerdeydim. Onboard kamera görüntülerinin heyecanlı olduğunu düşünüyorum çünkü her turun her anında zorluyordum."

"Monaco’da sıralamalar her yerden farklı ve burada limitlerde olmak mükemmel. Eğer yarın yağmur olursa çılgınca olacak bu yüzden dikkatli olup aracı pistte tutmam önemli. İyi bir strateji ile iyi bir Monaco GP geride bırakabilirim." dedi.

Deneyimsiz Kazuki Nakajima ise zorlandığını kabul etti. Nakajima "Benim için sıralamalar oldukça zordu çünkü hızlı turumda hepsini bir arada yapmakta zorlanıyordum."

"Temiz turlarımız birisinde bazı hatalar yaptım bu yüzden bunları nasıl düzeltebileceğimi düşünmek zorundaydım. Nico bugün çok iyi iş çıkardı. Çok iyi tur zamanı yaptı ve ben de daha iyi olmam gerektiğini düşünüyorum."

"Sabahki antrenman seansına göre öğleden sonra koşullar çok farklıydı ve yarış içinde tahminler henüz kesinleşmiş değil. Bu da durumu ilginçleştirebilir." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir