Honda Pilotları Suçu Coulthard'ın Kazasına Attılar

yazar:

kategori:

Her iki Honda pilotu da bugün sıralamalarda son seansa kalamamalarına neden olarak David Coulthard’ın son dakika kazasını gösterdiler.

David Coulthard’ın kazası ile sarı bayraklar sallandı ve bazı pilotların son hızlı turları bu şekilde geçersiz oldu. Her iki Honda pilotu da son seansa kalacak güçleri olduğuna inandıklarını belirttiler.

Jenson Button "Seansı denge üzerinde çalışarak geçirdik ve hızlı virajlarda ortaya çıkan önden kaymayı düzeltmeye çalıştık. Bunu başarmıştık ve aracın dengesi gelişiyordu."

"Son hızlı turumda araç iyiydi ve önceki turuma göre ilk sektörde 0.2 sn kazanmıştım ancak 2. sektörde Coulthard’ın kazası sarı bayraklar nedeniyle zamanımı geliştirememe neden oldu"

"Aracım Q2’deki son hızlı turum için iyi ayarlanmıştı ve son sektörde daha da fazla gelişebilirdik çünkü yüksek hızlı virajlar için aracın önü iyileştirilmişti. Ne yazık ki sarı bayraklar tüm potansiyelimizi görmemizi engelledi."

"Son 10 arasında değiliz ve bu üzücü. Burası Monaco ve önemli olan aracın geliştiğini ve hızlı olduğunu görmemiz." dedi.

Rubens Barricjhello "Bizim için kesinlikle üzücü bir 2. seans oldu. Trafik nedeniyle ilk turum hızlı değildi ve daha sonra 2. sürüşüm sarı bayraklar tarafından etkilendi."

"Araç Q3’e kalacak kadar rekabetçi olduğu için bu utanç verici. Ancak Formula 1’de "keşke" kelimesine yer yok ve 15. sıradayız. Bu yüzden zor bir yarış olacak." dedi.


Yorumlar

  1. burak terzi avatarı

    Yerden göğe kadar haklılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir