Hamilton: "İstediğimiz Sonuçlara Kısa Sürede Ulaşacağımızı Biliyorum"

yazar:

kategori:

Bu sene bir çok kez yarışa ilk sıradan başlayan Hamilton, bir türlü kazanamadı ve Mclaren aracının hızını sonuca çevirmeyi başaramadı.

Hamilton “Yegane bir sezon oluyor. Her yarışta yeni mücadeleler ve farklı sonuçlar ortaya çıkıyor. Bizim için her şey yolunda gitmiyor olsa da her hafta sonu takım olarak galibiyet için en iyi durumda olmaya çalıştığımıza eminim.”

“Kısa süre içerisinde sonuçları alacağımıza eminim. Araçtan her şeyi çıkarmak için her şeyi yapıyorum. Pistteki ve Mclaren Teknoloji Merkezi’ndeki herkesin bana kazanacak aracı vermeye çalıştığına eminim. Hâlâ şampiyonluk mücadelesindeyiz ve favori yarışlarımdan olan Montreal mücadelesi için sabırsızlanıyorum.”

“Monaco ve Montreal arasındaki zıtlık daha harika olamazdı. Her ikisi de şehrin ortasında gerçekleştiriliyor olsa da pistler çok farklı ve her ikisinin de kendisine has özelliği var.”

“Gilles Villeneuve pisti harika bir pist. Bazı yerleri çok süper hızlı ve ince ayar gerektiriyor ancak 320 km/sa hızda giderken tekerlek tekerleğe mücadele edebiliyoruz. Bu inanılmaz bir his.”

“Bununla birlikte düşük hızda iyi çekiş de istiyorsunuz. Uzun düzlükler sıkı U virajlarla birleşiyor bu yüzden iyi bir tur zamanında etkili bir şekilde yavaşlamak da önemli. KERS ve DRS ile heyecanlı bir yarış olmalı ancak geçen seneki çift DRS alanından sonra bu sene daha kısa olan tek DRS alanına dönüyoruz.”

“Kağıt üzerinde aracımızın piste iyi uyması gerekiyor. İspanya’da yüksek hızlı virajlarda çok iyi olduğumuzu gösterdik ancak aynı zamanda daha yavaş ve teknik olan son virajda da hızlıydık. Tabi ki sonucu kesin bir şekilde tahmin etmek zor bu yüzden daha istikrarlı şampiyona puanları kazanacağım temiz bir hafta sonu daha planlıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. allah bilir yine hata yapacaklar

  2. Yusuf  Hitay avatarı

    buraya aracın pek uyacağını sanmıyorum. ama bakalım, bu yıl hiçbir şey tahmin edilemiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir