F1 için Yeni Tehdit Kanadalı Öğrenciler

yazar:

kategori:

Onbinlerin katıldığı öğrenci grupları anlaşmazlıkların ardından zaten eylemler yapmaya başlamıştı ki bu tepkileri, internet korsan birliği Anonymous tarafından da destek görmüştü.

100 civarında protestocunun tutuklandığı bu eylemlerin devamı, bu hafta sonu düzenlenecek Kanada GP’yi hedef alacak. Öğrenciler, alt geçide inecek ve piste giden tek istasyonda işaret verildiğinde trene doluşacak. Bu şekilde eylemciler, yarışa gidecek olanların en yoğun olduğu 10:30’da metroyu dolduracak ve birçok kişiye engel olacak.

Gilles Villeneuve Pisti’nin adada yer alması, izleyenlerin %90’ının metroyu kullanacağı anlamına geliyor ki bu eylem, büyük bir darbe vurabilir.

Kanada GP organizatörleri, alternatif planları olduğunu açıkladı.


Yorumlar

  1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Bide bizim tayyip değişse

  2. Dünya muhteşem bir değişimden geçiyor. Nereye baksanız ülkelerdeki sistemler çatırdıyor. Değişim kaçınılmaz. Dilerim tün dünya için yumuşak bir geçiş olur ama politacılar, uluslararası şirketler, gücü elinde bulunduranlar bunu istemiyor. Kanadalı öğrencilere sonuna kadar gönülden destekliyorum.

  3. Dünya sosyalist bir hal almaya başladı yavaş yavaş 😀

  4. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Bernie Ecclestone o kadar paran var madem böyle şeylere izin vermiceksin herşey 4 4 lük olacak.inşallah Live timing kapanmaz yarış vakti.Bahreyn içinde öyle deniyordu ama bişe olmadı burada herşeyin iyi olması gerek Kanada bahreyn'den daha süper bir pist inşallah bir aksilik çıkmaz aksi halde Schumacher'in galibiyetini yada pole pozisyon aldığını göremeyiz 😀

  5. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    İlkokullu alert 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir