Alonso: "Kanada Bizim İçin İyi Bir Test Olacak".pp

yazar:

kategori:

İspanyol pilot, Red Bull ikilisi önünde şampiyonayı lider olarak götürüyor ve aracının şu anda griddeki en hızlısı olmadığını biliyor.

Alonso: “Şampiyonaya liderlik yapmak sadece başlangıç; başlama noktası. Çünkü nihai hedef, Kasım ayında Brezilya’daki yarışın ardından şampiyonada lider olmaktır.”

“Uzun bir şampiyona… İlk 6 yarış, liderlik için bize yeteri kadar puan sağladı ama gelişmemiz gerektiğini hepimiz biliyoruz. Aracı hızlandırmalı; sıkı çalışmalı, hata yapmamalı ve istikrarı yakalamalıyız ki bu şampiyonada yapması kolay değil.”

Kanada GP’de çekiş ve azami hız önem kazanıyor ve İtalyan takım, bu konulara yoğunlaşıyor. Alonso da bu alanlarda gelişim sağlandığına inanıyor.

Alonso: “Sezon başından beri bu alanlarda aracı geliştirdiğimizi düşünüyorum. Bu bağlamda Kanada iyi bir test olacak.”

“Umarım bu hafta sonu rekabetçi bir Ferrari göreceğiz. Bu bizim için çok önemli olacak; sadece bu yarış için değil, sezonun geri kalanı için de”

Ferrari pilotu, bu hafta sonu F2012’nin Gilles Villeneuve Pisti’nde rekabetçi olmasını bekliyor.

Alonso: “Ferrari’nin Kanada’da rekabetçi olmaması, yarışın sonunda üst sıralarda yer almaması için bir neden göremiyorum. Yarışlar kazanmak kolay değil; podyuma çıkmak da. Ama önemli olan, puan toplamak ve iyi bir istikrar seviyesi yakalamak.”


Yorumlar

  1. mustafa yalmancı avatarı
    mustafa yalmancı

    bu yarısı alonsonun sıralama performansı belırleyecek bana gore ılk 2 de olursa lıderlıgı alabılecegını dusunuyorum cunku bu sene startlarda cok ıyı kalkıyor ferrarı

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir