Massa Kanada'da Daha da İyi Olacağından Emin

yazar:

kategori:

Sezona zor bir başlangıç yapan Ferrari sürücüsü, Monaco’da durumu tersine çevirmiş ve ön sıra mücadelesine girişmişti.

Massa “Daha iyi, temiz bir yarıştı ve yanlış bir şey olmadı. İlk seanstan itibaren iyi performans sergiledik ve umarım her şeyi daha iyi yapmak için öğrendiklerimizi burada ve sezon sonuna kadar kullanırız.”

“Olumlu bir hafta sonuydu. Altıncılıktan memnun olmasam da iyi bir başlangıçtı.”

“Araçta kendimi çok daha iyi hissediyorum. Aracı geliştirmek çok yardımcı oluyor. Umarım bu şekilde devam ederiz. Gelişiriz ve yarışlar ilerledikçe daha güçlü oluruz ve iyi puanlar için mücadele ederiz. Ve hatta galibiyet ve podyum mücadelesi verebiliriz. Hedefimiz bu ve artık araç içerisinde sezon başlangıcına göre çok daha rahat hissediyorum.” dedi.

Massa, Monaco’da öğrendiklerinin tüm pistlerde faydalı olmayacağını ancak yine de iyimser olduğunu söyledi.

Massa “Diğer pistlerde yardımcı olacak şeyler buldum. Monaco bir çok piste göre farklı ancak daha önce anlamadığımız şeyleri anlama konusunda çok yardımcı oldu. Bu yüzden o yolda devam edip her zaman daha güçlü olma için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Massa Ferrari’deki geleceğinin belli olmadığını ve kendisinin geleceğinden çok sıradaki yarışa odaklanacağını söyledi.

Massa “En önemlisi şu anı, yarışı düşünmek. Ağustosa kadar gelecekte ne olacağını görmeye başlayacağız.” dedi.

Massa ayrıca Ferrari ile anlaşamazsa Formula 1’den ayrılacağını yalanladı. Massa “Ben Ferrari’de olmazsam bırakacağımı söylemedim. Küçük bir takıma gitmek zorunda olursam o zaman başka bir şey düşünebileceğimi söyledim. Her zaman galibiyet mücadelesi vermek istiyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Kanadada 1. Schumi, 2. Massa, 3.Button olursa hem sıkıntılı pilotlar yeniden güven tazelerler hemde şampiyonaya yeni bir soluk gelir. Harika olur.

  2. Ömer_Massa avatarı

    Sana güveniyoruz taraftarların olarak felipe.inşalah podyumda olacaksın bu hafta keşke galip gelsen biz fanların için ne büyük bir sevinç olur…

  3. Ferrari%100 avatarı

    Kanada senin yarışın olsun ve podyumda ol mutlaka

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir