Raikkonen Kötü Performansı Diferansiyel Sorununa Bağladı

yazar:

kategori:

Fin pilot, bu sezon ikinci defa S3’e kalamadı ve yarınki yarışa 12. sıradan başlayacak.

Lotus pilotu, Cuma günü sorun yaşadığını ve bugün aynı sorunun tekrarlandığını belirtti.

Raikkonen: “Diferansiyelde bazı sorunlarımız var. Sanırım bir hidrolik sorunu. Dün de bazı sorunlarımız vardı ve tekrarlanmış gibi görünüyor. Yani diferansiyel olması gerektiği gibi çalışmıyor. Bu kadar yakın mücadelede aracınızın hâkimiyeti tam istediğiniz gibi olmayınca işler zorlaşıyor. Ama denedik.”

Raikkonen buna rağmen Pazar günü iyi bir yarış ortaya koyabileceği konusunda iyimser.

Raikkonen: “Lastikler konusunda çok iyi olabiliriz. Umarım aracı %100 çalıştırabiliriz. En azından dün uzun sürüşlerde sorun yaşamadık. Bu yüzden neler olacak göreceğiz”


Yorumlar

  1. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    bugun yarista gelecek yarislara iliskin bir fikir verecektir lotus ve Kimi.Baslangicta cok iyi bir arac tasarlamis olabilirler ama gelismedigi surece hicbir anlami yok biz Massa'yi elestirirken ayni duruma Kimi dusecek simdi.

  2. Raikkonen ne zaman takımı hakkında olumsuz bi şey söylemiş ki.Sezon sonu ayrılsa bile takımına teşekkür eder gider.

  3. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Schumacherin başına gelip Rosbergin başına gelmemesi gibi..Şimdi bizim ne demek istediğimi anlaşmışsınızdır 🙂

  4. Hakikaten bu Lotus un güncellemeleri nerde,yapıyorlarda bizmi duymuyoruz yada okumuyoruz anlamadım gitti.

  5. reklamı iyi yapıyor kesinlikle o da iyisi kötüsü fark etmediği için, pistlerde aktif olmadığı kadar twitter ve face de aktif.

  6. kimi monacoda en azından 2 puan aldık demişti ama bu sefer o puanları almak bile zor monacodan beri şampiyonluk ihtimali eriyip gidiyor güncelleme yapamayan lotusda köstek oluyor.ferrari ve rbr sinekten yağ çıkarıp güncelleme ile yatıyor güncelleme ile kalkıyor

  7. Raikkonen su sorunlarla ugrasmasa Romain de su siralama performansini yarislara tasisa Lotus suan saglam bir sekilde klasmanda lider olurdu.Son iki yaristir dusus varmis gibi gozukuyor ancak Monako'da oldukca iyiydi arac Kimi ciddi sorunlarla bogustu onunla araci yargilamak dogru olmaz Romain yarisabilseydi gercek hizini gorebilecektik E20'nin ancak burada tam bir hayal kirikligi oldu 1 ve 3.sektorlerde fena degil arac ancak 2.sektorde adeta cuvalliyor Monako'da da buna benzer tek sektor sikintisi vardi takimin bunlara ve su lastik-hava durumu sorununa acil cozum uretmesi lazim yoksa cok hizli ama sanssizlardi ile avunacagiz sene sonunda

  8. Avucunda olmasından iyidir:))

  9. vedat özkan avatarı

    rai nin kaderi de schumi gibi olacak sanki allah yardım etsin.

  10. the huntsman  avatarı

    Raikkonen'in Mclaren'e gitmesi lazım.Her durumda Buttondan daha iyi iş çıkarır diye düşünüyorum.Bu Lotusta takım falan değilmiş bunu anladık.Sürekli geriliyorlar,hersene aynı şey.Raikkonen'in yapacağı birşey yok.

  11. yaptıkları tek şey reklam adamların twitter, face hesaplarında yarışlarda olmadıkları kadar aktifler maşallah..

  12. Sene sonuna doğru Raikkonen de patlar Petrov gibi. Haykırır, sezon ortasından beri tek bir güncelleme getirilmediğini, takımın lotus filan değil hala Genii GP olduğunu.

  13. Sene sonuna doğru Raikkonen de patlar Petrov gibi. Haykırır, sezon ortasından beri tek bir güncelleme getirilmediğini, takımın lotus filan değil hala Genii GP olduğunu.

  14. Ulan butun sorunlar Rai`nin E20-01`in de cikiyor, Grosjean`in E20-02 de hic bisey yok masallah, hemde kac kere kaza yapmasina ragmen..

  15. lotusta sorunlar bitmez rai.sezon sonu ayrılmalı bence.ferrari redbull mclaren bu takımlardan bırıne gıtmelı.pitlerde yavaşlar,tek turda iyi değiller,stratejide çok hata yapıyorlar,sürekli aracta sorunlar çıkıyor.lotus neyi doğru yapıyor biri söylermi ?

  16. haydi kimi seninle beraberiz…

    problemsiz bir hafta sonu görmedik zaten…ne yapalım üzerine kan sıçramış doğarken…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir