Mercedes Kanada'da Yarışta Daha Güçlü Olmayı Hedefliyor

yazar:

kategori:

Hafta sonu öncesinde Mercedes’in sıralamalarda ilk sıra mücadelesi vereceği düşünülüyordu ancak Nico Rosberg 5. sırada kalırken Michael Schumacher son hızlı turunu atamaması sonucu 9. sırada kaldı.

Ross Brawn “Önde mücadele etmek için her şeyi düzgün yapmamız gerek ancak oldukça sağlam bir yarış olacak ve aracımız ağır yakıt yüküyle iyi çalışıyor gibi görünüyor.”

“Lastiklerde bazı sürprizler olabilir ve umarım lastikleri iyi kontrol ederiz. Bu yüzden oldukça iyi bir yarış geçirebileceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Rosberg’in son antrenman seansında zaman kaybetmemesi ve Schumacher’in son turunu atması halinde gridde daha yukarıda olup olamayacağının sorulması üzerine Brawm “Pit alanında sorunsuz bir gün geçirmeleri halinde daha yukarıda olacaklarını söyleyenler olacaktır. Ancak aracımız iyi durumda.”

“Sebastian çok iyi bir tur zamanı kaydetti ve onu rahatsız edebilir miydik bilmiyorum. Ancak çok geride olmazdık. Sadece temiz bir seans geçiremedik. Umarım temiz bir yarış geçirir ve aracın gerçek performansını gösteririz.” dedi.


Yorumlar

  1. Umarım sorunkredisini c.tesi doldurmuş olsun.
    Pazar sıkıntısız bir yarış geçirsin.
    İlk 8 pilotun dereceleri birbirine çok yakın ama yarış perdormansı bakımından Schumi 4 ünden daha iyi.
    Birazda şansı yaver giderse (ki gitsin artık) podyumu görebilir.
    Startta vettelin kesinlikle geçilmesi gerek.

  2. 7. olup birde yarışta en hızlı turu atarsa bu schumi nin 77 en hızlı turu olacak.

  3. 7 rakamının uğurunun da foyası çıktı ortaya. 7. olursa şaşırmam…

  4. Ferrari%100 avatarı

    Schumacher belki damalı bayragı göre bilir (inşaallah) her yarıştada bu kadar sorun olurmu kardeşim her yarışta vs sıralamada hep sorun hep broblem

  5. Schumi startta grojen'den kurtulabilirse ve iyi bir start alırsa, yarışta da 1-2 sıra kazanırsa ki ben inanıyorum kazanacağına çünkü sıralamalarda Q3'ü saymazsak önündek 3-4 araçtan 0,2 sn daha hızlı turlar atmış, ve schumi'nin yarış temposunun sıralamalara nazaran daha hızlı olduğunu var sayarsak eğer, ee bir de pit ekibi köstek olmazsa schumi podumya çıkar gibime geliyor…
    çok mu iyimserim acaba 🙂

  6. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Mantıklı düşünürsek, Sırlama turlarında Schumacher sorun yaşadıysa Yarışta yaşamaması gerekir..Sonuçta yine geriye düşürdüler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir