Lotus: "Sürücülerimiz Aracın Dengesizliğinden Mağdur Oluyorlar"

yazar:

kategori:

Grosjean yarışa 7. sıradan başlayacak ancak 2. seansta elenen Raikkonen 12. sıradan yarışa başlayabilecek.

Boullier “Bu sezon başından beri en kötü sıralamalarımızdan birisiydi. Sezon başından beri hedefimiz kolay bir şekilde dengeli olan ve sürücüler için performansı kolay çıkarılabilen bir araca sahip olmaktı. Bu hafta sonu doğru dengeyi ve doğru yol tutuşunu bulamadık.”

“Bu nedenle sürücüler araçtan maksimumu çıkarmaya çalışıyorlar ancak küçük hatalar yapıyorlar ve tam anlamıyla düzgün bir tur atamıyorlar. Farkların çok olduğu dönemde de bu kayıp çok fazla pozisyon kaybına neden oluyor.” dedi. dedi.

Boullier ayrıca E20’nin sıcaklığa duyarlı tavrının devam ettiğini söyledi.

Boullier “Kapalı park kuralları nedeniyle yarış ayarlarına odaklanırsınız ve takımımız lastikleri koruyan, sürüşü sürekli kolay olan çok iyi bir araç hazırladı.”

“Ancak aynı zamanda doğru sıcaklıklara ulaşamadığımızda yarışta sorun yaşadığımız doğru. İyi bir sıralama istiyorsanız ve cumartesi ile pazar günleri sıcaklıklar farklıysa o zaman tüm hafta sonunu kontrol etmede sorun yaşıyorsunuz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    cozume dair birseyler dusunmek bu kadar mi zor,4.luk hedefini koydunuz diye onlere cikmak icin cabalamamaniz mi gerekiyor?Bu kadar olamaz.

  2. başlığı okur okumaz aklımdan bu geçti kesinlikle doğru madem öyle sizde dengeli bir araç yapın arkadaş

  3. Araç dengesiz demek bahane değil. Madem öyle doğru düzgün bir araç yapıp verseydiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir