Schumacher, Mercedes'e Olan İnancını Kaybetmedi

yazar:

kategori:

Bruno Senna’ya arkadan çarptığı Barselona haricinde Schumacher, sürekli olarak mekanik arızalar nedeniyle yarışları tamamlayamadı ki en sonunda Ross Brawn, Alman pilottan özür diledi.

Mercedes pilotu, iyi tempolar ortaya koymasına rağmen 2012’de şimdiye kadar sadece 2 puan toplayabildi.

Schumacher: “Şunu tekrar vurgulamak istiyorum ki Formula 1 araçları, prototip ürünlerdir ve yüzlerce parça özel olarak yapılır. Benim için işlerin bazen yolunda gitmemesi tamamıyla anlaşılabilir bir şey.”

“Elbette Montreal’deki sonuç hayal kırıklığıydı. Ama takıma olan inancımı kaybetmeyeceğim. Mercedes ile birlikte özel bir şeyler başaracağımıza hâlâ inanıyorum”

Alman pilot, suçlu aramadığını ve gelecekte en iyi sonuçları alabilme adına mühendisleriyle birlikte çalıştıklarını ifade etti.

Schumacher: “Birini suçlamak için bir neden yok. Ne yazık ki böyle şeyler, motor sporlarının bir parçası. Aslında takımdaki adamlar için bu daha zor bir şey.”

“İşte bu yüzden yarış dışı kaldıktan sonra hemen yarış mühendislerimle oturdum ve gelecek yarış öncesinde nasıl bir yaklaşımda bulunmamız gerektiğini konuştuk”


Yorumlar

  1. Birazı yarış ta sonrası horos mu dedi tavuğu denk getirmiş,tavuk mu horosu ellemiş orasını anlamadım:)))

  2. ? ne içtin banada söyle:))

  3. Yazık oldu gerçekten.Canlı yayında izliyordum.Arabaya geçen yıldan itibaren yeni ekledikleri bir parça DSR hareketli kanat dedikleri şey bir türlü kapanmadı.Teknik ekibin kanatın üstüne vurarak, birkaç kişi birden yüklenerek kapatmaya çalışmaları çok ilginçti.1 dk kadar uğraştılar kapanmayınca Schumacher yarıştan çekildi dediler.Horoskopu yeni başarıları ona pek vaadetmiyor ne yazık ki.Geçmişte bir kez bırakıp geri dönmüştü.Ama bu kez kesin olarak yarışmayı bırakabilir.Progres ay küçülmüş iyice, birşeyleri bırakıp arınması gereken bir döneme girmiş. Progres venüsü de uranüs jüpiter'den uzaklaşmış.Ki ard arda yaşadığı şampiyonlukları venüs progresi ile elde etmiş görünüyor ayrıca progres ayın dolunayı ve sonrası sürecinde elde etmiş.Şimdi progres ay balsamic olmuş.Belki antrenör gibi bir iş varsa yarış dünyasında ,o olmalı artık.https://www.facebook.com/pages/Bir-astrologun-g%C3%BCnl%C3%BC%C4%9F%C3%BC/33022530659 devamı için …

  4. Kendisi aslında Schumacher hayranı. Bak hep Schumacher haberlerine yorum yazıyor.

  5. Güya Raikkonen hayranı dikkat ediyorum hiçbir Rai haberinin altına yorum yapmıyor.Trollüğünden bir sınırı var be kardeşim seni sallayan yok hala olur olmaz yazıyorsun pes!!!

  6. Sen ona aldırma abisi, o kendince eğleniyor.

  7. Sence neye bağlanmalıydı Güneşin Dünyaya olan uzaklığına mı?

  8. Shumi kaybetmedi de biz kaybettik……….Takımda suikastçi mi var?

  9. Herkes sumi'nin olaya fazla optimistic bakmasından sitem eder olmuş ama ben bunu bu sene özellikle alonso da da (sene başı aracın kötü olması) gördüm.Bence akıllı pilotlar bu durumu takımı ve mekanikerleri kıracak cümlelerden kaçınarak idare ederler ve bu şekilde kendilerine minnet duygusu oluştururlar;bu kişilerde dolaylı olarak ve onların durumun düzelmesi için mahcubiyet duygusuyla hareket edip davranmalarını sağlar.Ama zor bir durum olduğu kaçınılmaz…

  10. remux cayden avatarı

    pvc plastik pencereciye gitte biraz ufuk açını genişletsin.markasıda Egepen Deceuninck olabilir.

    schumi hangi peşkeş çekilen yarışların cezasını çekiyor. avusturya 2002 mi. orada schuminin hiçsuçu yok tüm suç jean todt ve montiye aittir.

  11. samet  birol avatarı

    arkadaşım yorum yap ama ufak at şumiyi zamanında f1'e kazandıran merco,sumi nasıl mercodan büyük oluyor:) sumiyi bende seviyorum ama bukadar ölümüne fanatiği olmayın özelliklen sizin gibilere sesleniyorum lütfen sonuçta babanızın oğlu değil,şunuda söylim şumi bana göre eskiden kendisine peşkeş çekilen yarışların cezasını çekiyor,çünkü başka dicek bişiy bulamıyorum tarafsız olarak baktığımda ama öyle yada böyle en baba pilotlardan biri

  12. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Neden Hep Schumi ? 🙂

  13. vedat özkan avatarı

    schumacher kısaca başıma gelenler müstahak demis aynen devam et schumi!

  14. Schumacher- avatarı

    Biz inancımızı kaybettik umarım sen Mercedes'ten ayrıldıktan sonra F1'den çekilir…

  15. Biraz daha zaman verelim, schumi başarılı bir yarış çıkarsın ondan sonra gereğini daha rahat yapacaktır.

  16. schuminin sadece 2 puanı olması tamamen takım hatalarına bağlanmış yine.

  17. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Ben en büyük fanatiklerinden biri olarak artık bu işden sıkılmaya başladım.Formula 1 den soğudum bu 3 senede..70 Kere Schumacherin aracında sorun çıkarken Rosberge 5 kere sorun çıkıyor nasıl bir saçmalıktır bu..Nasıl güvenebilir artık ?

  18. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Tamam mekanik sorunlarıda anladık, Neden sadece senin Lastiklerin yanlış takılır ? Neden Sıralama turlarında hep Senin stratejini yanlış yaparlar ? Sen güvenmeye devam et..Takım arkadaşın'ın 67 puan gerisine düşürdüler sen hala güven..

    Eskiden garaj basan adamdan eser yok..Biz burda nerdeyse Mercedes fabrikasını taşlamayı düşünüyoruz sen memnunsun bu durumdan rezalet.

  19. Eninde sonunda kazanacak, yolu yok! Tabi atı alan Üsküdar'ı geçmeden olaydı iyiydi de n'apalım bu sefer böyle oldu, önümüz(deki)e bakacağız diyelim(lastiklere iyi bakma zorunluluğundan sebep yayarak sürme stili geliştirme çalışmaları falan dahil; ki onu da yapıyor zaten) – serin hava şartlarının bitmiş gözükmesinden fırsatlar kaçmış gibi görünmesine rağmen kazanacak, hem de dediğim gibi yayaraktan, püfür püfür, rahaaat rahat… Millet diyecek 'ne sürdü ama!?' Halbuki gidebileceğinin yarısına yarış kazanmış olacak… Hamilton'la Vettel'e bak, son softu aldılar, hem de çok hafifleyen araçla öyle bi sıkıştırdılar ki bi kaç turda lastiğin suyu çıktı hatta bi tur daha olsa belki Gro Hamilton'ı geçecekti.. Ama nasıl getirdim mevzuyu lastiğe on saniyede – Haaa, Mercedes'in saçmalıkları mı? O da var tabii ama bence ana sebep tulum peyniri(kaşar daha çok dayanır çünkü) ana maddeli lastikler esneklik şansı bırakmıyor, bi yere takıldın mıydı unut artık..

  20. Artık Schumi'nin bu Polyannacı demeçlerine bir son vermesi gerek takımdaki sorun ne ise açıkça ortaya konulmalı.Griddeki diğer takımların hiç birinde iki araç arasında bu kadar fark yok nedense Schumi'nin aracı ilk pit-stoplara kadar Rosberg'den iyi ama pitlerden sonra ne hikmetse tur zamanları hızlanacağı yerde gerilemeye başlıyor.Schumi'nin ismi bu takımdan daha büyüktür bence o yüzden takımda kalmak isteyen paralı pilotlar gibi sürekli bu tip demeçler vermesi tüm taraftarlarını üzüyor kanımca.Derhal kendisine bir yol çizmesi gerek ya bu şekilde devam edip sezon sonu bırakacak ya da takımın kendine çeki düzen vermesi için masaya yumruğunu vuracak belki iyi niyetli konuşuyor ama böyle davrandıkça takımda kendini ikinci plana atıyor farkında değil.

    Belki de konuşulduğu gibi F1'e adım atmasını sağlayan Mercedes firmasına vefa borcunu ödüyor o yüzden böyle ılımlı ve takıma toz kondurmuyor da olabilir.

  21. Bizde o güne kadar sabırla bekleyeceğiz, gerçi dervisşi geçtik sabır konusunda ama yinede seni sevenler olarak hep yanındayız.

  22. Ah ah ben bile senin hayranın olmamama rağmen üzülüyorum senin gibi bir efsane için,

    Takımada tozkondurmuyorsun ya Adamsın.Başkaları olsa kafayı yemişti şimdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir