Webber, Üstüne Basa Basa Ferrari Haberlerini Yalanlıyor

yazar:

kategori:

Avustralyalı sürücünün adı sık sık, gelecek sene için Felipe Massa’nın yerine anılıyor. Herald Sun gazetesine konuşan Webber “Sebastian’dan Lewis’e ve bana her çeşit pilotun adı o koltuk için anılıyor.” dedi ve Red Bull’da memnun olduğunu söyledi.

Yaklaşık 200 yarış deneyimi olan ve Monaco’da 2 kez kazanan Webber, kendisini rahat hissettiğini söyledi.

Webber “Başkalarının sizinle ilgilenmesi iyi bir sorun. Ferrari’den henüz bir şey duymadım ancak insanlar spekülasyon yapmak istiyorlar.” dedi.

Webber söylentileri yalanlasa da Ferrari koltuğununun etkileyici bir yer olduğunu kabul ediyor. Webber Sadece bir başka takım değil. Herkes bunu biliyor.”  dedi.

Ancak Webber tüm söylentilere rağmen ayaklarının yere bastığını söyledi. Webber “Bir kaç sene önce Mclaren’le görüştük ancak olmadı. Red Bull’da çok mutluyum.”

“Bu F1’in bir parçası, her zaman söylentiler olacaktır. Ancak günün sonunda son 7 senede 2 takım için sürüş yaptım. Bu oldukça istikrarlı.” dedi.

Webber ayrıca Ferrari’ye geçerse arkadaşı Alonso ile iyi ilişkilerinin olacağı iddialarını da kabul etmedi.

Webber “Fernando ile bir akşam yemeği dahi yemişliğim yok. İyi arkadaşlar ifadesinin nereden geldiğini bilmiyorum.”

“İyi anlaşıyoruz ve birbirimizle konuşuyoruz. Bir çok sürücü bunu dahi yapmıyor bu yüzden ateş üzerindeki ev kadar iyi anlaşıyoruz.” diyerek güldü.

Webber takım arkadaşı Vettel ile ilişkilerinin iyi olduğunu söyledi. Webber “Açıkçası Sebastian ve ben uzun zaman önce sakinleştik. Birbirimizi iyi biliyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Umarım sizinle çalışacak, özverili üyeler bulabilirsiniz. Türkiye'de Avrupa ülkeleri gibi oturmuş bir motorsporları medyası yok, bu görevi siz üstlenmeye çalışıyorsunuz, ki ağır bir yük olduğunun farkındayım, ama ekibiniz genişledikçe ve doğru kişiler ile çalıştığınız sürece iyi bir motorsporu medyası oluşacaktır diye umut ediyorum. Arada eleştiriler gelmesini normal bence, tabii bu suçlama ve hakaret olmadığı sürece, çünkü böyle örnekler de var, kaldı ki ben de eleştrimi yaptım size, ama farkındasınızdır ki kötülemek adına değil, gözüme çarpan eksiklere dikkat çekmek ve eksikleri kapatmak adınadır. Doğru eleştriler ile eksiklerin azalacağını düşünüyorum ama maksat bağcı dövmek değil, üzüm yemek olduğu sürece.
    Bu arada Eurosport sayesinde LeMans izleme şansımız da oluyor, sabaha karşı dalmışım ama kaldığımız yerden devam. Sizlere de iyi çalışmalar dilerim

  2. yapılması gereken bir şeyin yapılmadığı zaman sizden daha fazla üzüldüğümü inanın dile getiremem. sonuçta her sene biz saat saat olmasa da lemans 24 saat yarışını anlatmaya çalışıyorduk ancak bu sene koşullar buna el vermedi.

    Türkiye'de bir şeyler yaparken eleştirmek çok kolay da taşın altına elini sokmak isteyen sayısı çok az. o yüzden ekibe dahil edecek adam bulma çok zor inanın.

  3. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Biliyorum sizin de işiniz zor ancak sitenin daha aktif olmasının dilerim. Mazur görürseniz bir öneride bulunmak isterim; Burada yorum yazan bazı arkadaşlar var, bazılarının yorumlarını takip ediyorum ve iyi iş çıkardıklarını düşünüyorum. Uygun gördüğünüz ve zaman ayırabilecek arkadaşları ekibe katabileceğinizi düşünüyorum.

  4. bugün sitede haber çeviren kimse yoktu.. ben de çıkmak üzereyken içime dert oldu ve en azından canlı yayın linki ekleyeyim dedim. motogp sıralama haberinin veriliş saatinden kimsenin olmadığını daha iyi anlayabilirsiniz.

  5. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Bu arada Le Mans başlığındaki haberlere bakınca hayalkırıklığına uğradığımı site yetkililerine belirtmek isterim. Malum LeMans 24 saat yarışı sürerken en azından yarışın başladığına dair olsun, ne bileyim nasıl gittiğine dair olsun bir haber görmeyi isterdim. Ama son çıkan haber Buemi'nin LeMans'da yarışacağının doğrulanması. Her saat başı durumun ne olduğunu yazmanızı beklemiyorum ama en azından 4 saatte bir bir kısa özet geçseniz, hiç olmadı yarışın başlangıcında yarışın başladığını belirten bir haber geçseniz güzel olmaz mıydı?

  6. Webber latife mi yapmış bilemedim şimdi, 2001'den beri sıkı dostlukları, aynı odayı paylaşmışlıkları var.

    Bakın bakalım resimdekileri tanıyacak mısınız ? 🙂

  7. nerdeyse 50 yarıştır yat 2010 dan beri hiç bir şey yapama 2-3 yarışta iyi iş yapsa ne olur yapmasa ne olur yok böyle f1.ayrıca nerde massanın toplaması gereken takım adına puanlar nerde ? .sezon sonunda lotusları geçebilirmi rosbergi geçebilirmi schumiyi bile geçemeyebilir schumi çok az puan toplamasına rağmen yani kendisinden daha kötü araçları geçebilirmi inanan varmı buna bence hayır geçemez

  8. Massa formundayken Kovalainen-Glock'un adı geçmez.

  9. massanın yerini tutacak adam yok sanıyor ferrari.koskoca gridde pilot kalmadı sanki glock ve kovalainen çok tecrübeli ve massadan iyi pilotlar ikna edersin zaten adamların bir beklentisi yok takımlarından.di resta da 3.seçenek olabilir

  10. Ferrari%100 avatarı

    Ferrari Webberi ne yapsın Ferrari 2013'te Massayla anlaşma yaparsa hiç şaşmayın

  11. Talha Yıldız avatarı
    Talha Yıldız

    yokya ingilterede vettele yol veriyorya geçmiyorya

  12. Ferrari Webber'i kabul etmez. Webber 2. pilot rolünü kabul edip Alonso'ya yol verecek karakterde birisi değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir