Ecclestone, 2012 Sezonundaki Karmaşadan Memnun

yazar:

kategori:

Sezonun ilk 7 yarışında tahmin yürütmek çok zor oldu ve sürprizlerle birlikte 7 farklı sürücü podyumun tepesine çıktı.

Bazıları bundan memnun olurken bazıları ise yeni Pirelli lastikleri ile Formula 1’in piyangoya dönüştüğünü savundular.

Ecclestone “Bu sektördeki çalışmalarımın hiç birisinde böyle bir şey hatırlamıyorum. Tarihi bir sene.”

“Bu sene her yarış ekstra özel şeylere ve heyecanlanacağımız şeylere sahp oldu. Tüm gösteri, tüm dünyadaki büyük izlenme oranlarıyla kanıtlandı. Aynı şekilde satılan biletler de şampiyona olarak kazanan taraf olduğumuzu kanıtladı.”

“Sezon sonuna kadar ne kadar sürpriz olacağını merak ediyorum. Umarım eski kalbim bu heyecana dayanabilir. Henüz sezon ortasında bile değiliz ve şampiyona liderliği sürekli el değiştiriyor.”

“Sene sonuna kadar daha fazla eğlence ve dram olacaktır. Orası kesin.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Bence çok güzel bir fikir düşünsenize Bernie pisti F1 in doğduğu yere yapılsa Mezarda tam ortada olsa ne kadar anlamlı olur.

    Adama kızıyoruz ama Bernie bize F1 i kazandıran adamdır.F1 in ahh ne güzel yarışlar vardı dediğimiz dönemdede o vardı.Ne sıkıcı yarışlar vardı denilen dönemdede adam F1 in kendisi Tarihi.

  2. -f1 in daha geniş kitlelere ulaşması mümkün niye dünya nüfusu artıyor hemde hatrı sayılır oranda dolayısıyla tüm sporların daha geniş kitlelere ulaşması teknik olarak mümkün.
    -pazarlamayı 24 saaat sürekli yap çok önemli değil seyircinin kafasındaki imajı silmek yada yenilemek önemli
    -her şey yolundaysa cvc elindeki hisseleri niye satıyor.halka arz niye yapılır riski nedir kazançları nedir ? irdelemek gerekir.yüzyılın modası halka arz her zaman fayda sağlamayabilir uzun vadede.

  3. ızlenme oranlarının sezonla cokta alakalı oldugnu sanmıyorum pazarlama olanakları eskısne oranla ıyılestı ve f1 daha genıs kıtlelere ulasmaya basladı.bızım ulkemız harıc.

  4. F1 fanlari arasinda bi anket yap gor bakalim memnunmuyuz degilmiyiz Bay E, yasliliktan degil para hirsindan olecek bu adam

  5. Ya git emekli ol mezarını piste yaptıracaksın ya.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir