Sauber Kanada'da Yine Soyulmuş !

yazar:

kategori:

Yiyecek işleri sorumlusu ve tır şoförü Fritz Steinmann, hırsızlar bir dizüstü bilgisayar, cep telefonu, pasaport, para, kredi kartı ve kimliği çalarken alışveriş yapıyormuş

Steinmann: “Kanada’da 3 sene önce de bir hırsızlık olayında madur edilmiştik”


Yorumlar

  1. Team Sauber C30 avatarı
    Team Sauber C30

    Arkadaşlar kusuruma bakmayın hatam varsa özür dilerim…Birbirimizi bu saçma konularla kırmaya değmez…Kapatalım birbirimize kırmadan geçsin bitsin bu konu…

  2. Kardeşim açıkcası bu saçma için kavga edilmez artistlik lafından dolayı da kırıldım…Bir tartışmayı laf atarak devam ettiremeyizkendi adımıza özür dilyelim bitsin gitsin..Lütfen artistlik çok ağır bir laf…

  3. Ben yapılan hataları bulup söylemeyi site yönetimine yardım etmek olarak görüyorum. Her insan hata yapar, bunda anormal bir şey yok. Biz bu hataları gördüğümüzde söylemeliyiz ki site yönetimi bunu fark edip düzeltebilsin.

    Kardeş, sen karşılaştığın tepkiye aldırma ve aynı şeyi yapmaya devam et. Ben seni destekliyorum.

  4. Admin değilsen sana ne arkadaşım. Ben rahatsız oldum ve uyarıda bulundum hangi sıfatla araya girip artist artist cevap veriyorsun. Seni ilgilendirmeyen işlere karışma. Bana site hakkında bilgi mi veriyorsun. Hangi sıfatla ben 2006 yılından beri TRF1.net'in takipçisiyim. Başlığı değiştirmelerini ve hata yaptıklarını söyledim. Eminim ki onlarda hemen devreye girip değiştirmişlerdir. Sana ne oluyor da seni ilgilendirmeyen bir yoruma artist artist cevap veriyorsun. Senin tahmin edemeyeceğin kadar Adminlik ve Pc işleri ile ilgileniyorum. Hata olduğu zaman bize söylemeleri her zaman bizi memnun eder. Çünkü yaptığımız hataları hemen gidermeye çalışırız. Sana tavsiyem önce saygılı şekilde vermeyi öğren sonra seni ilgilendirmeyen işlere karışmamayı.

  5. Team Sauber C30 avatarı
    Team Sauber C30

    Bu arada siteyi çok takip ediyorum diyorsun ama benim bu sitede ki yorumlarımı görmüyorsun admin felan değilim bundan sonra haber okuduğun kadar yorum yapan insanlarıda aklında tutrasın…Ben trf1.net'in fanatik bir Sauber F1 Hayranıyım …Bir site üyesi ile admini karıştırma!

  6. Team Sauber C30 avatarı
    Team Sauber C30

    Benim burada artistlik tasladığım yok..Artistlik çok ağır bir kelime seni kınıyorum!Bu yorum senin için değil tek 1 aydır aktif olarak takip ediyorum Admin'ler yanlış yazıyor..Admin'lere yanlış yazıldığından tepkiler arkadaş Türkiye'de trf1 ve diğerlerini yazmak istemediğim 2 siteden başka motorsporları adına haber yapan kaç site var?Sahip çıkacağınıza Site Yönetici ve Admin'lerine bu yorumları yapıyorsanız ben tepkimi koyarım arkadaş!Yeter be 2-3 aydır toplu olarak mı uğraşıyorsunuz siz adminlerle!

  7. Ben sadece bunu seni için demedım arkadaş her yanlış yazılmış bir haberde herkes sadece sen değil site adminlerine laf söylüyor ya bırakın…Size ne arkadaş anlayan anılıyor…Her hatalı yazılmış haberde böyle konuşacaksınız varyy halimize bırakın F1 konuşalım onun bunun hatasını değil…Bu cevabın artistliklen ilgisi yok sen senin gibilerin dil oğretmesi adminlere tuhafıma geliyor.Beğenmıyorsanız buytun başka siteye üye olun o kadar!

  8. Ne diyorsun birader. Başlıklar okunmadan yayına veriliyor belli ki. Bana Adminlik mi öğretiyorsun. Ya Sauber Kanada'da da soyulmuş olur yada Kanada'da yine soyulmuş olur. Güzelce uyarımızı verdik sen kimsin de artist artist cevaplar veriyorsun. 1. Eğer adminsen eleştiriye açık olamıyorsan bu işi yapmayacaksın 2. ulanlı mulanlı konuşmayacaksın. Ben bu sitenin en eksi üyelerinden birisiyim. Millet Formula 1'den bi haberken ben TRF1.net'e yorum yazıyorum.

  9. Bir haber sitesinde haber yazmak başka, yorum yapmak başkadır. Ayrıca Emre arkadaşım ağır bir eleştiride de bulunmamış, uyarmış.

  10. Team Sauber C30 avatarı
    Team Sauber C30

    Ya arkadaş çıkın siz admin olun görelim ulan bu kadar eleştiriyorsunuz da siz daha doğru düzgün yorum bile yapamıyorsunuz…Yeter artık sesimi çıkartmıyım dedim ama yeter yani!

  11. Sauber Kanada'da da Yine Soyulmuş !

    da fazla olmuş. Sauber Kanada'da yine soyulmuş olmalı başlık. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir