Ecclestone ve Ferrari'den Massa'ya Açık Destek

yazar:

kategori:

Sezona sıkıntılı bir başlangıç yapan Massa için, Monako GP öncesine kadar Ferrari’deki, hatta F1’deki kariyerinin bitmek üzere olduğu söyleniyordu.

Şimdi ise Massa, Sergio Perez’in adı sıkça anılmasına rağmen Monako ve Kanada’daki yarışların ardından yeni bir anlaşmaya yakın görülüyor.

Ecclestone: “Bana göre Felipe’nin (Massa) çok yenekli olduğu açık; eklenecek çok şey yok”

Ve Ferrari Takım Patronu Stefano Domenicali, Ecclestone ile tamamen hemfikir olduğunu belirtti.

Domenicali: “Felipe’nin Monako’daki harika sürüşünün ardından, (Massa’yı) eleştiren yazarlar bile gelecek sene için neden hâlâ anlaşma imzalamadığımızı sormaya başladı”

Ecclestone’a, Domenicali’nin yerinde olsaydı Massa’nın arkasında durup durmayacağı soruldu.

Ecclestone:”Elbette. İyi bir iş çıkarıyor. Neyi yanlış yapıyor?”


Yorumlar

  1. ferrari'nin genelde pilot göndermekte acımasız olduğu bilinir adamlar parayı bile hiç önemsemiyor. ama massa'ya karşı gerçekten kendilerinden beklemediğim şekilde davranıyorlar. sanırım 2. pilotluğu artık kabullendiği için ve hızlanırsa da takıma takımlar şampiyonluğunu getirmesi için gereken puanları alabileceklerini düşündükleri için.

  2. Bu Massa'nın bilmediğimiz bir numarası olduğuna ciddi ciddi inanmaya başladım.Gerçekten kuvvetli bir lobisi var.Ne pilotları bir kalemde harcayan Ferrari nasıl bu kadar arkasında duruyor gerçekten inanılmaz.

  3. Ferrari%100 avatarı

    2013'te takımda kalma ihtimli yüksek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir