Ferrari'deki Gelişim Alonso'yu Mutlu Ediyor

yazar:

kategori:

Şu anda şampiyona lideri Lewis Hamilton’ın sadece 2 puan gerisinde yer alan Fernando Alonso, “Takımdan gelen çaba beni fazlasıyla memnun ediyor. Sezona en iyi pozisyonda başlamadığımız bir gerçek. Aslında belki bu nedenle biraz avantajımız vardı çünkü kötü bir aracı geliştirmek iyi bir aracı geliştirmekten daha kolaydır.

“Belki de bizim için her şeyi doğru şekilde bir araya getirip işe başlamak daha kolay oldu. Son dört yarışta kullandığımız her yeni parçanın rüzgar tünelinde sonuçlara göre tahmin ettiğim gibi katkı sağladığı ve işe yaradığı bir gerçek.”

“Daha önce bu konuda sorun yaşıyorduk. Özellikle de son iki yılda. Yeni tasarım ve rüzgar tünelinden gelen bilgiler konusunda takımda daha fazla güven var.” diye konuşuyor.

Alonso, bu hafta sonu Valensiya’dan neler beklediğinden tam olarak emin olmadığını ancak istikrarın önem teşkil ettiğini belirtiyor.

“Sıradaki birkaç yarışta, ki temmuzda dört hafta içinde üç yarış var, podyuma çıkmak ve istikrar sağlamak önemli. Ama biz perşembe günü sadece zaferi düşünüyor olacağız çünkü kazanmak istiyoruz. Özellikle de İspanya’da taraftarlarımızı önünde.”

 


Yorumlar

  1. KARAŞAHİN (FERNADO ALONSO) avatarı
    KARAŞAHİN (FERNADO ALONSO)

    Alonso ya araç geliştirmeyi bilmiyo diyenler için en iyi cevap sezon başından beri en çok gelişen araç f2012 hem alonso çifte dünya şampiyonuyken aracı kim geliştirdi. ALONSONUN F1'in en iyi pilotu olduğunu kabul edin etmesenizde zaten alonso kendi rüştünü ispatladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir