Vettel, Domenicali'nin Yorumlarından Memnun Kaldı

yazar:

kategori:

Bugün çıkan haberlerde Domenicali’nin Vettel ve Alonso’nun birlikte iyi çalışacağına dair sözleri yayınlanırken Vettel’in gelecekte Ferrari adına yarışacağı söylentileri tekrar hız kazandı.

Vettel “Bunu duymak çok hoş. Ferrari’ye ve Fernando’ya çok saygım var. Bunu bir iltifat olarak kabul ediyorum.”

“Açık bir şekilde bundan memnun kaldım. Her zaman Ferrari’nin harika bir geçmişe, geleneğe sahip olan harika bir takım olduğunu söyledim. Ancak daha önce de dediğim gibi şu anda olduğum yerde çok mutluyum.” dedi.

Vettel, şampiyonluk mücadelesinin oldukça yakın geçtiği sene de bu tür konuşmalarla vakit geçirmenin yanlış olacağını söyledi.

Vettel “Bu beni rahatsız ediyor mu? Hayır. Eğer bu sene kazanmak istiyorsanız bu sene daha iyi iş çıkarmaya odaklanmalısınız.”

“Gördüğümüz gibi oldukça yakın mücadeleler var. Yarışlar çoğaldıkça kazananlar da çoğaldı. Bu yüzden bu seneye odaklanmalıyız.”

“Genel olarak padokta her zaman bir şeyler oluyor. Monaco’dan önce Mark Ferrari ile anılıyordu. Siz medya mensupları her zaman konuşacak bir şeyler bulacaksınız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bu yoruma şapka çıkartırım abi süper konuşmuş hele şu cümle beni bitirdi,
    ""Genel olarak padokta her zaman bir şeyler oluyor. Monaco'dan önce Mark Ferrari ile anılıyordu. Siz medya mensupları her zaman konuşacak bir şeyler bulacaksınız." dedi."

    Vettel Ferrariye yakışan bir isim olur alonso gibi hırsı var çünkü altındaki araç kazanabilecek güçteyse bunu vettel 1 cilikle sonuclandiriyor yada en azından puan çıkartıyor araçtan,her zaman yarışlarda kendini özel tutar ama Alonso gibi bir pilot arkadaşı varsa bundan vazgeçebilir çünkü artık ferrariye geldiğinde yaşı 26 üstü olacağından dolayi çoçuksu hareketleri bırakıp daha olgun bakıcak bazı şeylere bu da webberlşe yaşadığı sorunları ferraride yaşamacagi anlamina geliyor kısacası mukemmel bir 2 li bizleri bekliyor diyebiliriz… Sene Olarak En yakın en erken 2014 en geç 2015 olarak tahmin ediyorum. Kendi şahsi fikrim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir