Vettel: "Henüz Yorum Yapmak için Erken"

yazar:

kategori:

Takım İspanya’ya ön kanatta, zeminde, sidepodlarda, ön süspansiyonda ve difüzörde bir takım değişiklikler yaparak gelmişti.

Günün en hızlı ismi olmalarına rağmen Vettel, şartların güncellemeler konusunda bir çıkarım yapmak için yeterli olmadığını söylüyor.

“Bazı yeni parçalarımız var ama tur zamanları henüz adil bir çıkarım yapmamıza izin vermiyor. Bizim için temiz bir antrenman geçirmek önemliydi. Bugün temiz bir gün geçirdik, sorun ve problem yaşamadık.”

“Yaptıklarımızdan memnunum. Pazar gününe kadar şartlar kolayca değişebilir. Bugün hava şaşırtıcı derece serindi. Pazar günü biraz daha sıcak olacak. Bu da fark yaratabilir.”

 


Yorumlar

  1. Yusuf  Hitay avatarı

    yaş kaç ?

  2. birebir? bu kelime size hiç yabancı gelmiyor sanırsam çünkü siz redbull'dan daha kopyacısınız.

  3. DreamOfWinD  avatarı

    Massa sürekli ön lastikleri kitliyor. Alonsoda özelikkle ilk antremanda araç biraz arkadan kayıyor gibiydi. Alonsoyla bi podyum yakalayabiliriz diye düşünüyorum.

  4. rocco junior avatarı

    Adamlar sağlam güncelleme getirmiş.Bizimkiler herhalde diğerlerinin bu çapta getireceğini düşünmemiş olabilirler pole beklentisi adına.İşimiz zor şu an Vettel baya iyi görünüyor.Farklar çok az gerçi.İzleyemedim antremanları bizim araç nasıl gözüktü?

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    mclaren'ın sidepod parçalarını birebir kullanmışlar. fia artık gövde üzerindeki parçalarda biraz daha esnek sanırım, bu yıla kadar en ufak parçaları dahi süzgeçten geçiriyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir