Button: "Sadece Şanssızdım"

yazar:

kategori:

İngiliz pilot, Nisan ayında Çin’deki ikinciliğinden bu yana pek parlak yarışlar ortaya koyamıyor; Valensiya’da da podyum mücadelesinde yer alamadı.

Button: “Okunması gerçekten zor bir yarıştı. Açıkçası korkunç bir kalkış yaptım ve sanırım kalkışın ardından 14. sıradaydım. Sadece şanssızdım.”

“Akılımızda bir strateji vardı ama kimse lastiklerini kollayamadı Sonuna kadar zorlayıp lastiklerinizi mahvediyorsunuz ve içeri girip yeni lastikleri alıyorsunuz… Olay buydu. Normalde böyle olmazdı; çünkü burada insanları geçemiyorsunuz”

“Strateji açısından kötü bir iş çıkardığımızı düşünmüyorum. Ama sanırım birkaç kişi, sonlarda stratejilerinde şanslıydı ve bitime 10 tur kala yeni lastikler takıp neredeyse yarışı kazanacaktı.”

McLaren pilotu, kâğıt üzerinde iyi bir sonuç almasa da Valensiya’nın olumlu yönlerini çıkarmaya çalışıyor.

Button: “Yine de iyi bir sonuç olmadı ama pistte eğlendim. Esas olan bu. Ve araç, yarışın bazı bölümlerinde iyiydi.”

“Yapılacak çok iş var ve bugün hiçbir şey bizim lehimize gelişmedi. Bizim için çok farklı bir yarış olabilirdi.”


Yorumlar

  1. Serhan Acar yarışı anlatırken bu sene Mclarenin ön süspansiyonunun geçen seneye göre daha sert olduğunu ve bu durumun Buttonun sürüşünü olumsuz etkilediğini söyledi..Sadece bu ve türev bilgilerden yola çıkarsak dahi bu sene aracın Lewisin sürüşüne daha uygun olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz..mi?..

  2. ARKADAŞLAR BU YARIŞ BİRAZ DAHA İYİYDİ BUTTON BİR SONRAKİ YARIŞTA DAHA İYİ OLUR GİBİ GELİYOR

  3. Ben Button a inanıyorum. 2009 u boşverin geçen yıl ve bu sezon başlarındaki performansı gayet iyiydi. Bu sene bazı pilotlar,takımlar kronik sorunlar yaşıyor Button da bunlardan biri kötü pilot ilan etmek gereksiz.

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    eski takımların yarısı önünde sorun yaşadı, kimse sorun yaşasa 15. olacaktın büyük ihtimal. şans bunun neresinde, o 4 puan büyük şans.

  5. GEÇİŞ ZOR YİĞEN ALONSOYU İZLE VE SAYGI DUY 10 SIRA BORU DEĞİL VE ATAK YAPILMAZ DENEN YERLERDE ATAK YAPTI

  6. the huntsman  avatarı

    Şaside sorun yok.Button 6 dünya şampiyonunun içinde en kırılganı.Takım arkadaşı olarak beşiylede başa çıkamaz.Grid çok yakın,birde araç ona uymuyorsa işte sonuç böyle oluyor.Düzeltilecek bir sorun yok ortada bence,Mclaren sadece Button ı korumaya çalışıyor.Farklı şeyler deneyerek bir yol bulmaya çalışıyorlar ama sonuç alamazlar bence.

  7. Sasi de sorun varrrrr

  8. tahmin edeyim sıkıldın

    tıpkı difizörlü brawn aracındaki ilk 6 yarışı peş peşe kazanman gibi.

    ee keser döner sap döner..

  9. Senin ayarlıyacağın araca diyorum sadece.

  10. Schumacher- avatarı

    Aracın sorunları bir yana galibiyetten beri ortalıkta yoksun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir