Schumacher Silverstone Öncesi Temkinli

yazar:

kategori:

Alman pilot Valensiya’da podyuma çıkmış olsa da bu sezonun tahmin edilemez şekilde devam ettiğini ve İspanya’daki performansın ardından İngiltere’de de ilk üç içinde yer alacak bir hıza sahip olacaklarının garanti olmadığını belirtiyor.

Schumacher, “Bu pistle ilgili birçok farklı anım var. İyi olan, pek iyi olmayan ve hatta bazı ilginç yarışlar… Burada işlerin nasıl gideceği konusunda bekleyelim ve görelim demeyi tercih ediyorum. Bu sene birçok yarışın beklentilerin aksi şekilde sonuçlandığını gördük.”

“Elbette Valensiya’daki sonucn ardından momentumu korumak ve Silverstone’da iyi bir şov ortaya koymak istiyoruz, zira burası bizim kendi evimizdeki yarışlardan biri. Brackley ve Brixworth’taki herkese bu hafta sonu gurur duyacakları bir sonuç hediye etmek istediğimizi söylemeye gerek bile yok.” diye konuşuyor.

Mercedes takım patronu Ross Brawn da, “Valensiya’daki başarılı sonuç takım için gurur kaynağı oldu. Fabrikalarımızda performansımızı artırmak için  çalışmalar devam ediyor. Silverstone’da yine güçlü bir hafta sonu geçirmek için sabırsızlanıyoruz.” diyor.

 


Yorumlar

  1. Acı ama gerçek bir sonuç var ortada.Hamilton,Grojen,Maldonado gibi pilotlar yarış dışı kalmasaydı sadece Shumi'nin performansından konuşuyor olacaktık.Henüz araç yeterli hıza sahip değil.Sadece Shumi farkı var bence.
    Gene ne varsa sende var üstad SHUMi

  2. Podyum Efsane'yi daha çok motive etmiştir. Ben Mercedes'in Silverstone'da hızlı olacağını düşünüyorum özellikle sıralamalarda. Schumacher araçtan maksimumu alacaktır. Bir podyum daha neden olmasın.

  3. bahri yılmaz  avatarı
    bahri yılmaz

    schumacher'e güveniyorum ama araca kesinlikle hayır. valencia bir istisna idi,ama inşallah yine podyumda olur.

  4. Schumacher- avatarı

    Bozuk pilli aracı vermezlerse herşeyi başarabiliriz.

  5. Şimdi biraz daha özgüvenle gidiyor olmalı, valensiyadaki podyum hem keyif almasını sağladı hemde bazı eleştirilerinde sona ermesini.
    Siverstone da fabrikadan umarım birkaç güncelleme getirirlerde araç bu kez şansın yardımıyla değil gücüyle podyuma çıkar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir