Vettel, Webber'in RBR'de Kalmasından Memnuniyet Duyacak

yazar:

kategori:

Sezon sonu sözleşmesini tamamlayan Webber’in geleceği 2013 pilot pazarı için anahtar olabilir. Griddeki  en çok arzulanan koltuklardan birinde oturan Webber’in Ferrari’ye geçebileceği de dedikodular arasında.

İkilinin aynı takımda yer aldıkları sırada arka arkaya dünya şampiyonlukları kazanan Vettel:

“İnsanların neden sürekli Mark ve benim aramda bir problem olduğunu düşünmelerini anlayamıyorum, evet en iyi arkadaşım olmayabilir fakat onla bir problemim yok, onun da benimle.”

“Birlikte iyi çalışıyoruz ve ikimiz de aynı yönde takımı çekmeye çalışıyoruz. Araç için  benzer görüşlere sahibiz, birinin diğerine zıt ayar tercih etmesi gibi durumlar yok.”

“Birbirimize yardım ediyor olduğumuzu düşünüyorum, ve bu şimdiye kadar oldukça iyiydi. Kontratı konusunda emin değilim fakat şu an da onun oldukça iyi bir iş yaptığını düşünüyorum.”

Geçtiğimiz günlerde Fernando Alonso’nun takım arkadaşının belirlenmesinde fikir belirtebileceğini açıklamasının üzerine, Vettel sorulara kimin takım arkadaşı olacağı konusunda fikir belirtmeyeceğini ekleyerek cevap verdi.

“Christian ve takımın kararı olabilir bu, benim değil.”

“Benden fikrimi istediklerinde söyleyebilirim fakat dikkate alınıp alınmayacağını bilemem.”


Yorumlar

  1. Fantastic Seb avatarı
    Fantastic Seb

    Beni daha doğrusu Redbull ve Renault taraftarlarını anlayan biri olarak tebrik ediyorum dediğim gibi dokundurmak istediğim olay buydu.Ferrari yapınca herşey normal olurken Redbull yapınca ortalık yıkılıyor böyle körlemesine saldırganlık olmaz

  2. her ne kadar birbirlerini pek sevmeselerde iyi anlaşıyolar
    ikisi birbirini çok iyi tamamlıyor
    vettel genç webber tecrübeli

  3. Vettel düşmanlığı öyle bir kaplamış ki gözünüzü Massa'nın durumu artık önemsiz kalmış gözünüzde Redbull'a herkes çamur atar pilot ayrımı yapıyor diye ama Ferrariye gelince ooo onlar büyük takım onlar yapar havasında herkes sen öyle değilsen bile sitedeki ferrari fanlarının büyük çoğunluğu böyle. Diyorlardı ki Redbull Weber'in aracını kısıyor. Niye kimse ferrari massa nın aracını kısıyor demiyor?

    Massa ile olan kısmı 1. pilot 2. pilot kısmı hani alonso da memnun ya takım arkadaşından oraya dokundurmuş arkadaş ki hiçte haksız değil bence….

    1 saniye iyi araç bu sezon nerdeydi ben kaçırmışım sanırım?

  4. alperdunga (Spanish GP-1996) avatarı
    alperdunga (Spanish GP-1996)

    massa ile vettelin ilgisi ne? ayrıca 1 sn iyi aracın massa ya da alonso ile ilgisi ne?

  5. Otomatik mi bilmem de aslında gerçek 😉

  6. alperdunga (Spanish GP-1996) avatarı
    alperdunga (Spanish GP-1996)

    ? otomatik cevap mı bu?

  7. Fantastic Seb avatarı
    Fantastic Seb

    aynı massa gibi

  8. 1.pilot sn oldukatan sonra en ii araç sende olduktan sonra takım arkadaşının kim olduğununbi önemi yok ki bn de olsam MEMNUNİYET duyarım …hayat sana güzel seb 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir