Kovalainen Caterham'dan Ayrılabilir

yazar:

kategori:

Daha önce Renault ve Mclaren gibi takımlarda yarışmış olan Fin pilot, Formula 1’deki tek zaferini 2008’de McLaren ile kazanmıştı. 30 yaşındaki Kovalainen transfer sezonunda diğer pilotları bekleyeceğini ve duruma göre hareket edeceğini belirtiyor.

“Henüz başka takımlarla görüşmedim. Hatta kendi takımımla da konuşmadım. Tek bildiğim takımımla anlaşmamım sene sonunda bittiği ama şu anda tek endişem otomobilden maksimum performansı çıkarabilmek.”

“Bunu ciddi olarak konuşmadık. Bana kalırsa henüz erken ve transfer piyasasında benim önümde olanlar var. Lewis’in ya da Michael’ın ne yapacağı, diğerlerinin kararını da etkileyecektir”

“Henüz kimse ile görüşmedik. Kimse de bizimle görüşmedi. Ben sadece işime odaklanıyorum.”

“Ama performansımın iyi olduğunu ve Formula 1’de yeniden yükselmeye başladığımı düşünüyorum. Bu da geleceğim açısından iyi bir şey.”

“Takımlar pilotların beklentileri karşılamasını ister. Ben şu anda bunu yaptığımı düşünüyorum. Geleceğin ne getireceğine bakacağız”

 

 


Yorumlar

  1. bu nasil yorum yaa, sonunda "maldonada hepsine" gelecek diye bekliyordum =)

  2. yukardaki takımlarda olabilir sürpriz ceee ! şaşıracaksınız mı acaba :)) kendini çok geliştirdi kerata :))

  3. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Bütün Takımlarada Uyuyor. Olabilir Aslında :p =)

  4. Aman Türk gazeteciler görmesin gerçek habermiş gibi yayınlarlar valla.

  5. Biraz öyle oldu galiba 🙂

    Ama iyi transfer listesi çıkarmışım haa! Haber olur 🙂 AMuS duysun!

  6. sonra herkes usaga 😀

  7. Webber Ferrari'ye, Button Red Bull'a, Raikkonen Mclaren'e, Kovalainen Lotus'a, Senna Caterhama, Glock Williams'a, Massa Marussia'ya 🙂

  8. Schumacher- avatarı

    Bruno.S kazması gitsede yerine gelse

  9. Fantastic Seb avatarı
    Fantastic Seb

    Lotus'a kesinlikle geçemez ama Williams'ta Senna gidici onun yerine geçebilir.

  10. Williams veya Lotus'a geçebilir. Daha yukarısı zor.

  11. Zirvedeki takımlarda yarışacak kadar hızlı değil. Orta sıra takımlarının koltuklarını ise paralı pilotlar dolduruyor. Ayrılması zor.

  12. Kovalainen kötü vasat bir pilot değil daha ilk senesin de Tecrübeli Giancarlo Fisichellayı geride bırakmayı başarmıştı. 2008-2009 yılları istediği gibi değildi perdenin arkasın da neler olup bittiğini bilmiyoruz. Performans eksiliği yaşıyordu. 2010-2011 yılları onu çok geliştirdi Jarno Trulli karşısın da elinde bulunan paket ile.

    Üst düzey bir takımı hak ediyor Williams Renault için 2013 için iyi bir seçenek olabilir. Sezon ortasın da Bruno ile yer değiştirse Williams için harika olur bu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir