Force India Momentumu Sürdürmek İstiyor

yazar:

kategori:

Sezona nispeten yavaş bir başlangıç yapan Force India, son üç yarıştaki performansı ile Williams ve Sauber’e yaklaşmayı sürdü.

Williams, İspanya’da zafere ulaşı; Sauber ise şimdiden iki defa podyuma çıktı. Force India da aldığı sonuçları ileri taşıma amacında.

Mallya: “Silverstone’a, (Valensiya’da) senenin en güçlü performansımızın ardından dönüyoruz. Aslında Valensiya’daki 16 puan, bir hafta sonu aldığımız en yüksek derece. O puanlar, çok değerli olduklarını kanıtladı; Williams ile farkı 1’e; Sauber ile ise 16!ya indirdi. Bu yüzden en yakın rakibimizi çok hızlı bir şekilde yakalıyoruz. Şimdi bu momentumu sürdürmemiz gerek”

Valensiya öncesinde Kanada’dan puansız ayrılan takım için Mallya, ekibinin bu kadar çabuk bir şekilde formuna geri dönmesinin memnun ettiğini belirtti.

Mallya: “Bu hafta sonu araçta bazı güncellemelerimiz olacak ve bu da yine güçlü bir sonuç alabilmemiz adına bize kesinlikle yardım edecek. Valensiya’da performansımızın, lastikleri anlama ve stratejideki agresiflik konularında Kanada’dan ne kadar çok ders çıkardığımızı gösterdi diye düşünüyorum. Bu hafta sonu amacımız, yine iyi bir performans sergilemek, puanlar almak ve şampiyonada daha da yükselme adına zorlamak.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir