Maldonado Hamilton Kazasını Geride Bırakıyor

yazar:

kategori:

Valensiya’daki kazanın ardından ceza alan Maldonado bunun kendisini hayal kırıklığına uğrattığını ancak geriye bakmanın anlamı olmadığını düşünüyor.

Maldonado, “Zor bir yarıştı. Yarış boyunca sıcaklık çok fazlaydı. Kötü bir start aldım ve ilk bölüm bizim için zordu. Durumu dülzetmeye başladım ama biraz geç oldu. Özellikle son bölümde oldukça rekabetçiydim. Lewis’e yaklaştım. O da lastikleriyle sorun yaşıyordu.  Ondan iki ya da üç saniye kadar hızlıydım ve geçmeye çalıştım. Ama bir temas yaşadık. Yarışım, kaçan puanlar ve şampiyonluk mücadelesi veren onun(Hamilton) adına hayal kırıklığı yaşıyorum.”

“Ama motor sporları böyledir. Şimdi bu hafta sonu için sabırsızlanıyorum.  Kendi evimizdeki yarış olduğundan takım için önemli olacak. Elimizden geleni yapacağız. Umarım yeniden rekabetçi olabiliriz.” diye konuşuyor.

Ayrıca Maldonado, Duxford’daki düzlük testi sırasında kaza geçiren Marussia test pilotu Maria de Villota’ya da iyi dileklerini iletti.

“Bu sabah fabrikaya gittiğimda kötü bir haber aldım. Gerçekten üzüldüm. O harika bir kadın ve (bu sabah test gerçekleştirirken) rüyası gerçek oluyordu. Bu haberi duymak çok kötü oldu. Takımla ilk kez teste çıkmıştı. Onun için en iyi dileklerimi sunuyorum. Umarım en kısa sürede yeniden pistte görürürüz.”


Yorumlar

  1. emiko emiko avatarı

    İki kasap birbirini buldu.Hamilton ve maldonado.Maldonado startta kimiyi biçiyodu azdaha.

  2. başta öyle dedi ama şimdi de başka konuşuyor. aydınlatamadılar bir türlü konuyu 🙂

  3. Hamilton da aynısını demişti. Hiçbiri çıkıp "onun hatası" veya "benim hatam" demedi. Sanki olayı hatırlamıyor gibiler 🙂 İkisinin de kafası mı güzeldi ne? 🙂

  4. Maldonado doğru yapıyor. Herkesin bildiği gibi kazalardan kaçınmanın en iyi yolu hatanın nerede olduğunu önemsemeyip olaydan ders çıkarmamaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir